TONI NE DA RAZVOD DRAGANI: Ne želim da mi GEJ LOBI upravlja kućom!


IZVOR: Republika/Š. P. - 17.05.2024 | 09:20


Biznismen smatra da je Dragana nagovorena da podnese zahtev, ne želi da joj da razvod!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Shutterstock
TONI NE DA RAZVOD DRAGANI: Ne želim da mi GEJ LOBI upravlja kućom!

Prvi put otkako je folk zvezda Dragana Mirković rekla da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, oglasio se i on lično. Kratkom izjavom napravio je pometnju u okrenuženju još uvek zvanične supruge, budući da tvrdi da je Dragana nasela na izmišljotine koje joj plasiraju osobe iz bliskog okruženja, a ona ih sluša i veruju sve što joj kažu.

- Velika je laž da sam ja varao Draganu, to je izmišljotina! Ne dam da mi gej lobi upravlja kućom. Nemam ništa protiv gej-populacije, samo neću dozvoliti da neko upravlja mojim životom, kućom i brakom. Sve što se priča i piše o prevarama i raznim scenarijima je čista laž - rekao je Toni Bijelić za domaće medije, prenosi "Svet".

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragana je u martu ove godine saopštila da se razvodi

Kako "Svet" saznaje, Toni se i dalje bori da do razvoda ne dođe, iako je Dragana donela definitivnu odluku i obavestila javnost. Dragana je u više navrata pričala da joj je jako teško, ali u poslednje vreme je bolje raspoložena.

Neki kažu da je razlog i to što se Toni trudi da ispegla stvari i da sve bude kao ranije, a da li će uspeti, još ćemo videti.

Sin Marko i ćerka Manuela su sve vreme uz majku i podržaće je u svakoj odluci.

- Bili su sa mnom i na koncertu u Italiji, pa su me odveli u Veneciju. Njihova podrška mi je sve na svetu, uvek kažem da su Marko i Maneula, pa i moji fanovi, moja najveća snaga. Sa njima mogu sve. Kada mi je bilo najteže, više nije ali stvarno mi je bilo jako, jako teško, na svim koncertima i u svim emisijama bila sam nasmejana i srećna. A nisam se tako osećala. Sada sam jedna srećna žena - rekla je Dragana.

Toni s druge strane ne odustaje i kako je najavio, neć dozvoliti da se zbog laži zavidnih ljudi u njegovom životu sve ovako završi.

BONUS VIDEO: