WC ŠOLJA I LAVABO OD ZLATA: U ovom luksuzu je Cipka živela sa POKOJNIM SUPRUGOM! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 17.05.2024 | 09:50


Pevačica se skućila u rodnom Šapcu pre nego što joj je suprug iznenada preminuo!

Foto: instagram.com/aleksandra_tadic_official
WC ŠOLJA I LAVABO OD ZLATA: U ovom luksuzu je Cipka živela sa POKOJNIM SUPRUGOM! (GALERIJA)

Popularna pevačica Aleksandra Tadić Cipka juče je ostala udovica, nakon što je njen suprug Nebojša Jarin Stojićević preminuo iznenada od posledica srčanog udara. Nebojša je umro u 52. godini, a danas će biti sahranjen u rodnom mestu Gornja Vranjska. 

- Sahrana našeg dragog prijatelja održaće se sutra 17.5.2024. godine u 14h na groblju u Gornjoj Vranjskoj. Opelo će se održati u 13h u porodičnoj kući – naveli su najbliži prijatelji preminulog Nebojše juče.

Aleksandra i Nebojša su više od deceniju bili zajedno, a venčali su se u tajnosti pre manje od dve godine. Svoj privatni život krili su od javnosti, a živeli su u Šapcu u luksuznoj novoj nekretnini, koja je jednom prilikom bila prikazana u emisiji "Zvezde Granda Specijal". POGLEDAJ GALERIJU

- Nisam se udala baš brzo i izdovorila sam "da" svom dugogodišnjem partneru i nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč - priznala je Cipka nakon venčanja.

- Ostali smo u Šapcu. Dok smo tražili stan po Beogradu ipak smo se opredelili za Šabac i tamo smo se ustalili, ali imamo u planu u nekom periodu malo ovde, malo tamo da živimo, ali nikako iz Šapca da se mrdamo. Biće dve relacije, i ovako živimo na dve relacije - kazala je pevačica u jednoj emisiji.

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Jarin, Cipka

Kuhinju krasi zlatna sudopera.

- Imam pomoćnicu, jer ja sam žena za sve sem za kuću takav mi je posao. Glancam, imam taj poremećaj da je sve čisto i na svom mestu tako da kada ja raspremam to je strašno. Znam ja sve, ali nemam vremena. Posao ne sme i ne može da trpi - obajsnila je Cipka ranije za Grand.

Stan je veliki, dominira zelena smaragdna boja, zlatne nijanse, luster od kristala, a najviše pažnje izaziva zlatna WC šolja u kupatilu.

- Zlatno obožavam sve zato sam se potrudila da u stanu dominiraju takvi detalji, pa čak i wc šolja! (smeh) Volim da pratim trendove, a to je trend u svetu tako da sam i ja tako opremila. Inače sve je italijanska keramika - objasnila je Cipka nedavno.

BONUS VIDEO: