SAHRANJEN CIPKIN SUPRUG! Pevačica u POLUSVESTI, držali je da ne padne!


IZVOR: Republika/M. P. - 17.05.2024 | 15:40


Biznismen, koji je preminuo u 52. godini, sahranjen je na groblju u rodnom mestu!

Foto: ATA Images, Društvene mreže
SAHRANJEN CIPKIN SUPRUG! Pevačica u POLUSVESTI, držali je da ne padne!

Popularna pevačica Aleksandra Tadić Cipka juče je iznenada ostala bez supruga, biznismena Nebojše Jarina Stojićevića. On je dans sahranjen na groblju u Gornjoj Vranjskoj, a sahrani je prisustvovalo preko 400 ljudi.

Cipka, koja jedva stoji na nogama nije mogla da hoda do groblja, već su je dovezli, a tokom pokopa neprestano je kukala i plakala. Nju je sve vreme držao drug, pevač Ksander Mišojčić koji je pokušavao da je održi na nogama, ali je delovalo kao da će se srušiti svakog trenutka, prenosi "Informer".

Foto: ATA Images, Društvene mreže

Cipka, Nebojša Jarin

Na sahrani je i Ivana Šašić koja je, takođe, slomljena od tuge za svojim prijateljem Nebojšom:

- Pod lekovima sam od juče. To mi je najbolji prijatelj, odrasli smo u ovoj ulici zajedno. Divan čovek, nema kome nije pomogao. Duša od čoveka. Sjajna porodica, familija, svi su bili jako složni. Porodica za primer - rekla je Ivana vidno potresena.

Podsetimo, Nebojša Jarin Stojićević preminuo je u Šapcu od posledica infarkta, ostavljajući iza sebe porodicu, prijatelje i kolege koji su duboko potreseni njegovim odlaskom.

Nebojša Jarin Stojićević bio je ugledni biznismen, suvlasnik firme koja se bavila uvozom, prodajom i remontom polovne i nove pekarske opreme i mašina. Njegovo poslovanje nije se odvijalo samo u Srbiji, već i širom regiona, a postao je i direktor javnog preduzeća "Infrastruktura" zaduženog za investicije grada Šapca. Njegova poslovna uspešnost bila je neosporna, a njegova smrt ostavila je veliku prazninu ne samo u poslovnom svetu već i u životu njegove porodice i prijatelja.

BONUS VIDEO: