TEODORA DŽEHVEROVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Izoperisala se CELA, evo koliko je platila ŠOK TRANSFORMACIJU! U pitanju su milioni (FOTO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 18.05.2024 | 13:00


Svi bruje o novom izgledu popularne Džehve!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
TEODORA DŽEHVEROVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Izoperisala se CELA, evo koliko je platila ŠOK TRANSFORMACIJU! U pitanju su milioni (FOTO)

Popularna pevačica Teodora Džehverović koja je nedavno predstavila svoj novi album "Žena bez adrese", izazvala je pravu buru komentara svojim izgledom na promociji. Naime, duga srebrna haljina koja je isticala njene obline nije bila jedini razlog da prisutni i korisnici društvenih mreža ostanu poptuno zabezeknuti.

Kako se moglo primetiti, svi su bili zapanjeni Džehvinim "novim licem". Pored toga što je dobru prepoznatljivu plavu boju kose zamenila crnom, pevačica je navodno znatno "doradila" jagodice, uradila čuvene "mačije oči", pa čak i zategla bradu, a pojedini su bili mišljenja da je moguće da je Teodora povećala i svoje grudi. Kako je reč o brojnim transformacijama, mnogi su se zapitali koliko je bivša učesnica rijalitija "Zadruga" pukla na remont, s obzirom na to da ju je i album dosta koštao. POGLEDAJ GALERIJU

Inače, u cenovnicima estetskih klinika u Beogradu možemo videti da cene za različite zahvate variraju od 250 do čak 5000 evra. Podizanje i oblikovanje obrva i uglova očiju (poznatije kao "mačije oči") može koštati od 4000 do 5000 evra, dok se cena za podizanje jagodica kreće od 250 do 1000 evra.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Teodora Džehverović na promociji novog albuma "Žena bez adrese"

Botoks tretman košta oko 350 evra, dok se cena za korekciju silikonskih grudi ili zadnjice kreće od 900 do 4000 evra. Zatezanje brade zahteva oko 1300 evra. Sveukupno, za novi izgled poput Teodorinog, izdvaja se oko 12.000 evra, odnosno 1.405.654 dinara. 

Foto: ATA Images/M. M.

Teodora Džehverović pre novih operacija

Nakon javnog pojavljivanja, Teodoru su upoređivali sa različitim poznatim ličnostima, posebno sa njenom koleginicom Katarinom Živković i sestrom Lune Đogani, Ninom. Reakcije javnosti su bile podeljene, a mnogi su izrazili svoje mišljenje da se popularno pevačica znatno promenila.

BONUS VIDEO: