O mizernom postupku Vesne Đogani bruji cela estrada: Oterala s bine ZVEZDE GRANDA da bi ona pevala - MOGU DECA DA JOJ BUDU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 27.05.2024 | 20:30


Supruga Đoleta Đoganija nije mogla da izdrži što bolje "dižu atmosferu" od nje, pa pokušala da ih ponizi, ali samo šokirala publiku svojim ispadom.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
O mizernom postupku Vesne Đogani bruji cela estrada: Oterala s bine ZVEZDE GRANDA da bi ona pevala - MOGU DECA DA JOJ BUDU (FOTO)

Mladi pevači Mia Smiljanić i Darko Gjorgjeski, koji su postali popurni nakon takmičenja u Zvezdama Granda doživeli su proteklog vikenda neprijatnost na nastupu i to zbog starije koleginice Vesne Đogani.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna i Đole Đogani izazvali šok i nevericu kod publike

Naime, njih dvoje su imali zajednički nastup sa grupom Đogani, a situacija je eskalirala kada je Vesna na neprijatan način prozvala mlađe kolege i prekinula njihov nastup.

- Veče je počelo veselo, a nakon sat vremena pevanja, Mia i Darko su ustupili scenu Vesni i Đoletu. Međutim, nakon njihovog drugog bloka, na molbu gostiju, Mia i Darko su se vratili na scenu i nastavili da "dižu atmosferu" među publikom, što je izazvalo negodovanje kod Vesne Đogani - otkriva upućeni izvor za Telegraf, te nastavlja:


- Kada su gosti od mladog dvojca zahtevali još pesama Vesna i Đole su izašli na scenu i tražili prekid nastupa. Vesna je na najmizerniji način pokušala da ponizi svoje mlađe kolege, kada je izgovorila rečenicu: "Hvala, hvala, idemo dalje, ipak smo u diskoteci, a ne na svadbi", što je izazvalo šok i nezadovoljstvo među prisutnima. Ipak, Mia i Darko su odreagovali vrlo kulturno i sišli sa bine, zadržavajući dostojanstvo i profesionalnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Gjorgjeski (@omgdarko)

 


Mia i Darko su se uzdržali od reakcije na Vesnino ponižavanje, pokazujući pristojnost i kolegijalnost, dok je Vesna nastavila sa pesmama koje su i Mia i Darko pevali tokom večeri.

 

 


Ovaj incident jasno je pokazao nesuglasice među izvođačima, ali je takođe istakao i profesionalnost mladih pevača koji su se suočili sa neprijatnom situacijom na najbolji mogući način.

BONUS VIDEO: