VODITELJKA NE IZLAZI IZ BOLNICE! Imala operaciju kičme, i dalje se oporavlja i mora da odlazi NA TERAPIJE!


IZVOR: Republika/ D. L. - 29.05.2024 | 09:00


Valjda mi je kičma slabo mesto, ali sam se i preforsirala ove godine. Korona je bila samo okidač za još veće probleme, a onda sam se i povredila, rekla je ona.

Foto: Shutterstock, youtube.com/pink.rs
VODITELJKA NE IZLAZI IZ BOLNICE! Imala operaciju kičme, i dalje se oporavlja i mora da odlazi NA TERAPIJE!

Voditeljka Nina Radulović operisala je kičmu kako prenose mediji i sada se oporavlja od svega. Voditeljka nije pokazivala nikakve naznake da trpi bolove, a još manje se moglo zaključiti da je problem toliko ozbiljan da mora „pod nož”.

Uprkos želji da sve skrije od javnosti, posebno od svog naslednika Lava, mediji su doznali da je Nina Radulović operisala kičmu, te nije imala kud do da sve prizna i pojasni.

Foto: Printscreen Instagram/nina_radulovic_official

Nina Radulović

 

- Godinama sam imala probleme sa kičmom. Masaže, kiropraktičari, istezanja i terapije nisu davali rezultate - počela je priču za „Gloriju”, pa dodala:

 

 

- Valjda mi je kičma slabo mesto, ali sam se i preforsirala ove godine. Korona je bila samo okidač za još veće probleme, a onda sam se i povredila. Operacija je bila neizbežna. Operisana sam endoskopski. Tada je rez manji, a oporavak brži i izvesniji. Iz bolnice sam izašla dan nakon zahvata.

Foto: Republika.rs

Nina Radulović

 

Inače, nedavno je voditeljku pominjao njen bivši partner, glumac Branislav Lečić, te je govorio u kakvom su sada odnosu.

Foto: printscreen/RTV Pink

Branislav Lečić

 

U odličnim odnosima sam sa Ninom Radulović danas. Plaćam alimentaciju za dete. Naravno da plaćam. Mali broj ljudi zna da probleme rešava odmah... Civilizovano sam završavao brakove. Najgore je kad se nešto radi preko dece. Ipak si bio sa tom osobom dugo... Ja sam kriv za oba razvoda braka. Nisam davao maksimum u brakovima, da jesam opstali bi. I sa prvom ženom sam u odličnim odnosima. Moje bivše žene su pametne, obe su samostalne, samosvojne - istakao je Lečić.

BONUS VIDEO: