JOVANA JEREMIĆ I DRAGAN VAN KONTROLE: Kamere usnimile njihove vrele scene, svi se pitaju šta li tek rade u SPAVAĆOJ SOBI! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. I. - 30.05.2024 | 11:00


Jovana Jeremić i Dragan Stanković je mogu da obuzdaju strasti.

Foto: instagram.com/printscreen
JOVANA JEREMIĆ I DRAGAN VAN KONTROLE: Kamere usnimile njihove vrele scene, svi se pitaju šta li tek rade u SPAVAĆOJ SOBI! (FOTO)

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić kaže da bi volela da dobije auto Porše Macan! To joj je po svemu sudeći jedna u nizu želja, s obzirom na to da je već prethodne koje je želela već ostvarila.

- Nedavno sam razmišljala šta bih volela da dobijem... Poršea! Porše Macan! Ja ovde moram da kažem šta hoću, jer dobijam sve. Crni, razmišljam crveni, lakovano crveni onaj ferari ili crni - crni ipak. Ne znam, dvoumim se, ali bih crni. Da možda koža unutra vude drap, onako moćno mi je. Ne znam, to mi je super ali, moram još malo da savladam da ga ne očešem. Kuku meni - pričala je ona.

Inače, popularna voditeljka Jovana Jeremić uživa u srećnoj ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim trenutno gradi vilu u Grockoj, koja nosi njeno ime. Ipak, Jovana nikad nije zaboravila odakle je potekla, iako je za rodni Ljig vezuju različite emocije. 

Njoj Dragan Stanković ispunjava sve želje, a voditeljka ne krije da je zaljubljena do ušiju, što dokazuju i njihove nove fotografije na Instagramu, koje je Jovana podelila, uz emotivan opis:

- Ljubav moja jedina na svetu - napisala je Jovana Jeremić.

 

 

Podsetimo, Jovana Jeremić upozorila je voditeljke da kad već žele da budu kao Dragan i ona to urade sa više stila, ali da pre toga moraju da kažu momcima da se razvedu od svojih supruga. 

- Obavestite neke moje koleginice sa drugih medija, koje bi da kopiraju moju i Draganovu čistu i svevremensku ljubav, da njihovi momci prvo treba da se razvedu od žene da bi bili prikazan u javnosti kao velike ljubavi koje ih respektuju i gledaju kao kraljicu. Samo kažem... Ništa lično. Vaša Jovana Jeremić, čitaj, noćna mora na javi - napisala je Jovana Jeremić na Instagramu. 

BONUS VIDEO: