GOLA VODITELJKA PINKA! Procurila izazovna fotografija iz TELEFONA, u ovom ŠOK IZDANJU je niste videli (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 30.05.2024 | 18:30


Jovana Jeremić se skinula, prebacila samo peškir preko sebe!

Foto: instagram
GOLA VODITELJKA PINKA! Procurila izazovna fotografija iz TELEFONA, u ovom ŠOK IZDANJU je niste videli (FOTO)

Popularna voditeljka Jovana Jeremić neprestano privlači veliku pažnju javnosti, a tako je bilo i sada, kada je Pinkovo TV lice posetila jedan kozmetički salon. Naime, Jeremićeva je podelila smele fotografije na društvenoj mreži Instagram, a kako se na prvi pogled može videti, pozirala je obnažena, a golo telo prekrila je samo peškirom, dok je kozmetičarka pažljivo sređivala njene obrve i skidala neželjene dlačice.

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić sakrila golo telo peškirom

Međutim, voditeljka Pinka se tu nije zaustavila, te se usput i našalila sa svojim praticoma, objavivši fotografiju na kojoj drži vosak, imitirajući da ima brkove.

- Čuvajte se brkate žene i ćosavog muškarca. U pauzi od posla - napisala je Jovana tokom tretmana u svom stilu, te time nasmejala svoje brojne pratioce na pomenutoj mreži.

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić instagram

Podsećanja radi, Jovana Jeremić je nedavno javno progovorila o stereotipima i predrasudama sa kojima se suočavaju razvedene žene. Iznela je svoje iskreno mišljenje o udvaranju oženjenih muškaraca, ističući da se nije razvela kako bi bila švalerka nijednom muškarcu.

- Jesu, jesu, to je istina! Ima ih sa javne scene... Muškarci gledaju na razvedenu ženu kao na ženu druge kategorije. Ja se nisam razvela da bi bila švalerka nijednom muškarcu, a što se tiče zauzetih, mnogi su se opekli samo da znaš... Neke žene, kada sve ovo jednom prođe, treba da idu u crkvu da mi pale sveću što im nisam raskućila brakove - rekla je voditeljka jednom prilikom.

BONUS VIDEO: