MILICA MITROVIĆ SE OBRATILA ŽELJKU: Danas je u njihovom domu POSEBAN DAN! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 31.05.2024 | 12:20


Vlasnik Pinka napunio je 57. godina, a njegova supruga mu je čestitala rođendan!

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink
MILICA MITROVIĆ SE OBRATILA ŽELJKU: Danas je u njihovom domu POSEBAN DAN! (VIDEO)

Danas je specijalan dan za vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića, jer proslavlja svoj 57. rođendan. Njegova supruga Milica Mitrović javno uputila emotivnu čestitku putem video snimka na društvenim mrežama. U opisu videa, Milica je podelila svoje iskrene emocije: 

- Volela sam te juče, volim te i dalje, uvek sam te volela, uvek i hoću. Srećan rođendan ljubavi moja, 57.

Ovaj gest ljubavi naišao je na veliki broj pozitivnih reakcija i čestitki ispod videa. Nakon što je Milica Mitrović uputila javnu čestitku svom suprugu, usledio je veliki broj čestitki, među kojima su se našli i bivši učesnici rijaliti programa "Zadruga" i "Elita".

Inače sinoć je voditeljka Ivana Šopić zajedno sa učesnicima "Elite" prekinula emisiju "Gledanje snimaka" i uputila rođendansku čestitku Željku Mitroviću.

- Imam tu čast i priliku da direktno iz Bele kuće u ime svih zaposlenih i svih vas ovde, čestitam rođendan, ovo bez njega ne bi bilo moguće, a svi smo mi ovde zahvaljujući njemu - govorila je Ivana, a učesnici su aplaudirali i poželeli Mitroviću srećan rođendan.

Inače, Željko je nedavno najavio da će naredne sezone publika moći da prati čak dva rijalitija - "Elitu 8" i "Farmu 8".

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova "NARODNA TV" - istakao je Mitrović u svojoj objavi, te odmah nastavio:

- Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju "Elitu", a na Narodnoj TV "Farmu"!

BONUS VIDEO: