SVI BRUJE O ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ: Evo koliko KOŠTA haljina koju je nosila na venčanju - ŠOKIRAĆE VAS CENA!


IZVOR: Republika/M. P. - 31.05.2024 | 17:00


Mlada pevačica digla veliku prašinu nakon venčanja u vili Ražnatovića!

Foto: printscreen
SVI BRUJE O ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ: Evo koliko KOŠTA haljina koju je nosila na venčanju - ŠOKIRAĆE VAS CENA!

Anastasija Ražnatović, poznata pevačica i naslednica Svetlane Cece Ražnatović, udala se za fudbalera Nemanju Gudelja u strogoj tajnosti, 28. maja. Ceremonija je održana u domu Ražnatovića na Dedinju, uz prisustvo najbliže porodice i kumova.

Haljina "Franka" koja je izazvala pažnju

Mnogi su komentarisali Anastasijinu haljinu s ceremonije, a ono što je posebno iznenadilo jeste cena haljine koju je ponela. Haljina poznatog australijskog brenda Arcina Ori, nazvana "Franka", u boji šampanjca koštala je 390 evra. Ovo je značajno jeftinije u poređenju s haljinom koju je nosila na crkvenom venčanju prošle godine, čija je cena iznosila 3.255 evra. Fanovi su komentarisali da je ovo jedno od najlepših izdanja Anastasije do sada.

Foto: Instagram printscreen

Anastasija i Nemanja

Novo prezime i poštovanje običaja

Nakon ceremonije, Anastasija je donela odluku da će se prezivati Gudelj, preuzimajući muževljevo prezime. Fudbaler je na svom Instagram profilu objavio fotografije s ceremonije, uz opis "Gospodin i gospođa Gudelj". Mladenci su takođe ispoštovali običaj gde su istovremeno pili piće iz svojih čaša, a ruke su pre toga ukrstili.

Slavlje je bilo intimno, a kako su fotografije s ceremonije pokazale, mladenci nisu skidali osmehe s lica, dok su njihovi najbliži takođe neskriveno iskazivali sreću. Ova ceremonija je bila druga po redu za Anastasiju i Nemanju, koja je bila obavljena u tajnosti u domu Ražnatovića na Dedinju.

Foto: Instagram printscreen

Anastasija i Nemanja sa Veljkom

BONUS VIDEO: