JA SAM ODGOVORAN ZA SMRT TONIJA MONTANA! Šokantno priznanje muzičara će vas naježiti, grca u suzama: Hteo je da dođe do mene!


IZVOR: Republika/M. I. - 31.05.2024 | 13:50


Muzičar krivi sebe za smrt kolege zbog svojih uslova života!

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen
JA SAM ODGOVORAN ZA SMRT TONIJA MONTANA! Šokantno priznanje muzičara će vas naježiti, grca u suzama: Hteo je da dođe do mene!

Slobodan Jurišić Jura, nekadašnji bubnjar "YU" grupe, nedavno je otkrio da živi u kući bez struje i vode. Nakon što se oglasio u javnosti, njegovo finansijsko stanje se promenilo, a sada je sve zatekao izjavom da se oseća odgovornim za smrt svog kolege Tonija Montana.

- Žao mi je Tonija Montana. Umro je zbog mene kad je pročitao kako živim. Jebi*a, imao slabo srce i umro čovek. Plakao sam ceo dan, strašno mi je žao. Hteo je da dođe kod mene - zaključuje Slobodan za Telegraf.

Slobodan Jurišić, nakon teškog perioda, pronašao je način da se skući. Muzičar sada stanuje u kući od 200 kvadrata, kod žene koja se plaši da bude sama u toj velikoj kući.

Foto: Facebook

 

 

- Trenutno živim kod jedne žene u Banatskom Despotovcu, 20-ak kilometara od Zrenjanina. Ponudila mi je pomoć i ja sam prihvatio. Ovde mi je sad lepo i prijatno. Ta žena se plaši da bude sama u velikoj kući od 200 kvadrata, pa sam ja sad tu sa njom. Imam opet bend, krenulo je nabolje - kratko je poručio Jura.

Podsetimo, Tonijev poznanik, radnik u pogrebnom preduzeću, otkrio je da je sahrana bila skromna, bez mnogih tradicionalnih običaja, zbog finansijskih poteškoća porodice. Članovi familije su sami organizovali sahranu, a muzičar je sahranjen u porodičnoj grobnici pored svojih roditelja.

- Odmah smo ga sahranili. U njegovoj kući je telo bilo svega pola sata - rekao je Tonijev poznanik.

Drugi radnik je ispričao da su muzičara sahranili članovi familije koji nisu baš u zavidnoj finansijskoj situaciji, tako da su izostali mnogi običaji. Toni je sahranjen u porodičnoj grobnici u kojoj počivaju i njegovi roditelji.

- Njegov brat od tetke nije hteo da plati sahranu, pa su ga ostali sami sahranili - ispričao je ovaj čovek za Kurir.

BONUS VIDEO: