CECA ZAVRŠILA KOD LEKARA, TELO JOJ SE TOTALNO IZDEFORMISALO: Ove detalje nikada nije smela da podeli sa publikom!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.06.2024 | 19:10


Svetlana Ceca Ražnatović otkriva šokantnu istinu o svom zdravstvenom problemu!

Foto: printscreen/Blic TV
CECA ZAVRŠILA KOD LEKARA, TELO JOJ SE TOTALNO IZDEFORMISALO: Ove detalje nikada nije smela da podeli sa publikom!

Svetlana Ceca Ražnatović, popularna srpska pevačica, nije krila svoje zdravstvene probleme sa hormonima koji su doveli do ozbiljnog povećanja telesne težine. Tokom 2015. i 2016. godine, Ceca je primetila da se njeno telo značajno promenilo, izgledajući kao da se "strašno ugojila". Međutim, umesto da ignoriše simptome, ona je odlučila da sasluša svoje telo i potraži medicinsku pomoć.

Kako je istakla u jednom intervjuu, Ceca je naglasila da joj je telo "signaliziralo da sa njom nešto nije u redu", te da je odmah potražila pomoć stručnjaka. Ističući važnost brze reakcije na promene u zdravlju, pevačica je savetovala svoje fanove da čim primete neku promenu na svom telu ili osete da nešto nije u redu sa zdravljem, odmah odu kod lekara.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović

 

- Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravstveni problem, meni se odjednom vratilo moje telo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans, nije ništa strašno. To je ženska faza od godinu dana. Sve se izdešavalo tokom 2015. i 2016. godine. Telo mi je signaliziralo da sa mnom nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem. Savetujem svima da čim primete da im nešto sa zdravljem nije u redu ili neku promenu na telu, da odu kod doktora. Zaista više ne bih pričala na tu temu, ipak je to moja intima i ne želim da baš sve izlazi u javnost - ispričala je Ceca svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO: