TEODORA DŽEHVEROVIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG BIVŠEG, RASPADA SE NAKON RASKIDA: Usnimljena tokom emotivnog SLOMA, sve završilo na društvenim mrežama!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.06.2024 | 11:30


Snimak Teodore Džehverović izazvao je totalnu pometnju.

Foto: tiktok.com/printscreen
TEODORA DŽEHVEROVIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG BIVŠEG, RASPADA SE NAKON RASKIDA: Usnimljena tokom emotivnog SLOMA, sve završilo na društvenim mrežama!

Poznata srpska pop pevačica Teodora Džehverović nedavno je izbacila novi album koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Posebnu pažnju privukla je pesma pod nazivom "Čuka", čiji je spot snimljen u Železniku, tačnije u dvorani FMP-a. Međutim, ono što je izazvalo najviše interesovanja jeste tekst ove pesme.

U stihu pesme "Čuka", Teodora peva: "Menjaš me za novi dres, na njemu broj dva, nijedna kao ja, gde god prođem zemljotres". Ovaj stih je posebno zanimljiv zbog spekulacija koje su kružile društvenim mrežama o ljubavnim vezama Teodore Džehverović sa košarkašima.

Već je od ranije poznato da je Teodora u ljubavnoj vezi sa Maticom Rebecom, košarkašem koji nastupa za FMP, čiji je broj na dresu upravo broj tri. Tokom prethodne sezone, postojale su spekulacije o vezi Teodore sa Luka Vildozom, tadašnjim košarkašem Crvene zvezde, koji je nosio broj jedan, a zatim prešao u Panatinaikos, gde je uzeo broj dva.

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

 

 

Ipak, javnost pamti i njenu dugogodišnju vezu sa nekadašnjim košarkašem, Ninom Čelebićem, a njena nova objava na TikToku izazvala je burne reakcije. Naime, ona je objavila snimak, gde je prikazala koliko je bila nesrećna kao njegova devojka, a koliko je "procvetala" nakon raskida. Kako je njen uplakani snimak nedavno nastao, svi su ovo povezali upravo sa Čelebićem, koji joj je, po mišljenju mnogih, i dalje rak-rana.

- "Nino, nino, nino" - bio je komentar sa najvećim brojem sviđanja, a Teodora se nije oglašavala na ovu temu.

 

 

BONUS VIDEO: