DARKO LAZIĆ SE OPARIO SAMO TAKO! Folkera IZLEPILI EVRIMA, nije mogao da se snađe, pa ovo uradio sa novcem! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 03.06.2024 | 09:00


Darko je i pre nastupa bio odlično raspložen i napravio je odličnu atmosferu.

Foto: ST/Dragan Kadić
DARKO LAZIĆ SE OPARIO SAMO TAKO! Folkera IZLEPILI EVRIMA, nije mogao da se snađe, pa ovo uradio sa novcem! (FOTO)

Pevač Darko Lazić nastupio je nedavno u jednom noćnom klubu, pa je uspeo za kratko vreme da zaradi čak 5.000 evra! Naime, sve se dašavalo u Nemačkoj, a tamošnji gosti su se toliko uželeli toga da slušaju Darka, da su posle nastupa otišli kući s praznim novčanicima.

Lazić je otpevao hit "Puste pare proklete" uz koji su naši ljudi koji žive i rade u inostranstvu vadili novac i kitili pevača. Darko je i pre nastupa bio odlično raspložen i napravio je odličnu atmosferu, a sa njim uglas je pevala cela diskoteka.

Folker u jednom momentu nije imao gde da stavlja novčanice, pa je skupljao na klavijaturi kolege s kojim je nastupao. 

Foto: Republika

Darko Lazić

 

Inače, Darko Lazić nedavno je sa suprugom Katarinom Lazić proslavio vest što će postati roditelji. Tom prilikom su otkrili da čekaju devojčicu, koja će biti rođena u oktobru, a sad je pevač odlučio da se malo opusti. Iako se ne odvajaju otkako su u braku, Darko je ovaj put u provod otišao bez trudne supruge.

Foto: Skymusic

Darko Lazić

 

Pevač je objavio dva storija na Instagramu, na kojem se vidi da mu društvo u izlasku pravi fudbaler Vladimir Volkov. Lazić je prvo objavio da su na večeri u restoranu i pokazao šta se sve od hrane nalazi na njihovom stolu, a onda i kako igraju i pevaju u jednom klubu.

Foto: Skymusic

Darko Lazić

 

Lazić i Volkov su bili izuzetno veseli, a fudbaler je u ruci držao čašu s alkoholom, te je i nazdravio. Njih dvojica su zajedno pevali hit Jelene Karleuše "Nije ona nego ja", ali u delu pesme u kojoj se pominje mercedes, njih dvojica govore BMW.

BONUS VIDEO: