MANEKENKA OPERACIJOM PRODUŽILA NOGE! Dala basnoslovnu sumu, ono što je KASNIJE USLEDILO NATERALO JU JE DA SE GORKO POKAJE! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 03.06.2024 | 11:00


Nakon operacije Terezin izgled se drastično promenio, što je dovelo do toga da se kaje zbog svog izbora i oseća „sram“ nakon drastične promene tela.

Foto: prinskrin/jutjub
MANEKENKA OPERACIJOM PRODUŽILA NOGE! Dala basnoslovnu sumu, ono što je KASNIJE USLEDILO NATERALO JU JE DA SE GORKO POKAJE! (FOTO)

Čuvena manekenka Tereza Fišer dugo je planirala da ode na operaciju kojom bi dobila u visini, pa je tako produžila noge! Manekenka iz Nemačke pukla je 165.000 dolara da bi noge produžila dodatnih 15 centimetara. 

Produživanje nogu ostavilo joj je emocionalne i fizičke ožiljke. Navodno ju je bivši partner terao da ode na intervenciju i produži noge, a ona ga je poslušala, te nijednog trenutka nije pomislila da bi u nekom momentu mogla da se pokaje. U početku je bila visoka 170 centimetara, ali nakon operacije promene tela urađena u dobi od 24 godine postala je visoka preko 182 centimetra.

Foto: prinskrin/jutjub

Tereza Fišer

 

Nakon operacije Terezin izgled se drastično promenio, što je dovelo do toga da se kaje zbog svog izbora i oseća "sram" nakon drastične promene tela.

- Sramota me je jer sam pristala na operaciju koja nije trebalo da se desi. Ne mogu da shvatim da sebi nisam dala vremena da o svemu dobro promislim s obzirom na to da se radi o vrlo ozbiljnoj operaciji. Nikada nemojte da brzate sa ovakvim odlukama, već dobro sedite i razmislite da se ne biste posle celog života kajali  - priznala je ona. 

Foto: prinskrin/jutjub

Tereza Fišer

 

Fišerova sada ima više od 142.000 pratilaca na Instagramu i preko 200.000 na Tik-toku.

Još 2019. manekenka je rekla da je zaista zadovoljna rezultatima i da je bila podvrgnuta operaciji da bi podigla samopouzdanje nakon što je bila maltretirana u tinejdžerskim godinama.

BONUS VIDEO: