VERICA NE KRIJE DA IZDRŽAVA DEČKA VELJKA! Par sklopio dogovor! Evo kako sada raspolažu finansijama!


IZVOR: Republika/ D. L. - 04.06.2024 | 12:00


Iako njihov brak i dalje intrigira javnost, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević nastavljaju da žive svoj život onako kako smatraju ispravnim.

Foto: ATA Images/Marija Mlađen
VERICA NE KRIJE DA IZDRŽAVA DEČKA VELJKA! Par sklopio dogovor! Evo kako sada raspolažu finansijama!

Modna kreatorka Verica Rakočević već godinama intrigira javnost svojim brakom sa 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem. Njihov skladan odnos i razlika u godinama uvek su bili predmet interesovanja medija i javnosti.
 

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica sa dečkom Veljkom Kuzmančevićem 

 

Nedavno su ponovo privukli pažnju javnosti, ovoga puta zbog Veričinih komentara o zaradi njenog supruga. U jednom intervjuu, Verica je istakla da ona izdržava svog supruga i da više doprinosi kućnom budžetu od njega. Naglasila je da za nju finansije u braku treba da budu zajedničke, te da ona i Veljko imaju istu kasu. Ovaj stav je izazvao različite reakcije i komentare u javnosti, ali Verica je istrajna u svojim uverenjima.

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

 

Nedavno je Verica Rakočević pohvalila svoje prijatelje da se prognoze na račun suprugove karijere polako ostvaruju. Naime, Veljko se nakratko usporio sa komponovanjem i posvetio se slikarstvu, a za njegov talenat u tom domenu pročulo se i u svetu. Njegovi umetnički radovi su čak poslati u Ameriku, a priprema se i nova slika koja će dodatno uvećati njihov zajednički bankovni račun.

Foto: ATA Images

Verica Rakočević

 

Iako njihov brak i dalje intrigira javnost, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević nastavljaju da žive svoj život onako kako smatraju ispravnim. Njihova posvećenost jedno drugom, podrška u karijerama i zajednički životni stavovi čine osnovu njihovog skladnog odnosa, a javnost će svakako nastaviti da prati njihove dalje korake.

BONUS VIDEO: