OVO JE DVOJNICA ZORICE BRUNCLIK! Sličnost pevačica je neverovatna! Na ulici ponekad ne mogu da IH RAZLIKUJU!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 04.06.2024 | 14:30


Prvi veliki uspeh popularne Farizade Čamdžić bio je 1986. godine kada je snimila tada veliki jugoslovenski hit „Majko, gde je sada on“, a koju joj je godinama kasnije uzela i ponovno snimila Zorica Brunclik.

Foto: Printscreen/Instagram/farizadacamdzic, Republika.rs
OVO JE DVOJNICA ZORICE BRUNCLIK! Sličnost pevačica je neverovatna! Na ulici ponekad ne mogu da IH RAZLIKUJU!

Pevačica Zorica Brunclik uvek se izdvajala na estradnom nebu zbog neobične boje kose i specifičnog stila, međutim, malo ko zna da ima dostojnu dvojnicu! Naime, pevačicina koleginica Farizada Čamdžić, ima maltene istu frizuru kao Zorica, a čak i fizički podsećaju jedna na drugu, međutim kako je Brunclikova daleko popularnija, za nijansu je koleginicu bacila u senku. 

Prvi veliki uspeh popularne Farizade Čamdžić bio je 1986. godine kada je snimila tada veliki jugoslovenski hit „Majko, gde je sada on“, a koju joj je godinama kasnije uzela i ponovno snimila Zorica Brunclik. Ali, ta pjesma u Zoričinoj izvedbi nije nikada postigla veliki uspeh kao u Farizadinoj originalnoj izvedbi.

 

 

I tako već pune 34 godine ova popularna Modričanka sa adresom stanovanja u Gradačcu živi život uspešne pevačice narodne muzike.

 

 

Inače, Brunclikova sa Kemišom ima ćerku Zlatu, dok oboje imaju decu iz prethodnih bračnih zajednica. Nedavno je otkrivena i porodična tajna koja se tiče njihovog testamenta i bogatstva koje poseduju.

Podsetimo, folk zvezda ima četvoro dece i smatra da sva deca treba da dobiju nasledstvo, a ovu odluku podržava i Kemiš, koji takođe ima ćerku iz prvog braka. 

Ovo je još jedan dokaz skladnog odnosa i poštovanja u porodici, gde se brinu o svim članovima jednako, bez obzira na poreklo ili bračni status.

Kroz decenije, Zorica i Kemiš su ostali posvećeni jedno drugom i svojoj porodici, te njihov primer može biti inspiracija mnogima.

BONUS VIDEO: