MILETU MARTA BRANI DA PIJE! Evo oko čega su se pevači posvađali! Komšije čule opasnu raspravu!


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.06.2024 | 12:00


Marta je Miletu rekla da ne sme da preteruje sa pićem iz prostor razloga što to može negativno da utiče na njegovo zdravlje i već postojeće probleme. On je imao neku terapiju, ne znam tačno za šta, ali se jeste primirio shodno tome, kaže nam izvor.

Foto: instagram, ST/Nemanja Pančić
MILETU MARTA BRANI DA PIJE! Evo oko čega su se pevači posvađali! Komšije čule opasnu raspravu!

Folker Mile Kitić navodno je imao problema sa srcem, kako su pojedini domaći mediji već pisali, a kako smo saznali, njemu sada supruga Marta Savić brani da pije! Naime, ona se brine za Miletovo zdravlje, a kako on voli da nazdravi uz poneku čašicu dobrog viskija, sad mu uskraćuje i to, pa su raspravu čule čak i komšije.

Foto: Republika

Marta Savić i Mile Kitić

 

- Marta je Miletu rekla da ne sme da preteruje sa pićem iz prostor razloga što to može negativno da utiče na njegovo zdravlje i već postojeće probleme. On je imao neku terapiju, ne znam tačno za šta, ali se jeste primirio shodno tome. Posle kad je sve bilo bolje, opet je počeo da cirka, da malo više pije viski, a Marta mu to ne dopušta. Priča mu stalno da treba da se posveti zdravijim navikama i životu, da ne sme nikako da preteruje sa pićem, a Mile je uvek ubeđuje da nije tako i da zna šta radi. Komšije stalno čuju da se raspravljaju oko alkohola, ali posle sve pređe u smeh. Ipak su to ljudi koji se mnogo vole i dugo su u braku, pa se poštuju - rekao nam je dobro upućen izvor. 

Foto: ATA Images

Marta Savić i Mile Kitić

 

Inače Mile je nedavno bio u žiži javnosti zbog priče o tome da prima tri penzije. 

Ja sam već u penziji, sedam godina. Imam veliku penziju. Bosansku 62 evra, pošto sam živeo u Sarajevu, uplaćivao sam penziono i socijalno. Imam i ovde 70 evra, može da se skupi za ručak. Šalim se malo, uplaćivao sam minimalce samo da bih imao zdravstveno osiguranje. Imam nešto malo i nemačke penzije, ali, ako se do sad nisam organizovao da mirno provedem ostatak života, onda bi trebalo da me ubiju - našalio se Kitić u izjavi za domaće medije.

BONUS VIDEO: