SOFRA POSLE VENČANJA SKINO BURMU! Harmonikaš sve iznenadio, zbog ovoga ne može da nosi prsten!


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.06.2024 | 11:16


Muzičar je postupkom odmah privukao pažnju...

Foto: ST/Nemanja Pančić
SOFRA POSLE VENČANJA SKINO BURMU! Harmonikaš sve iznenadio, zbog ovoga ne može da nosi prsten!

Popularni harmonikaš Aca Sofronijević nedavno je stupio u brak sa Kosanom Stišović, ali je većina pažnje medija bila usmerena na njegovu venčanu burmu. Sofronijević je otkrio da je burma prelepa, ali da će ipak morati da je skine dok svira, te da će je čuvati na jednom mestu na harmonici. Svoju predanost prema supruzi pokazuje na društvenim mrežama, gde redovno objavljuje Kosanine uspehe u medicini, čime jasno pokazuje koliko je ponosan na nju.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aca Sofronijević sa izabranicom

 

- Mora tako sa burmom, muzičari znaju o čemu pričam, prosto nam je priroda posla takva, ali se to brzo vrati posle svirke - rekao je Sofra. 

Aca Sofronijević je otkrio i da je odlučio da otkaže medeni mesec zbog poslovnih obaveza, te da on i Kosana neće moći odmah da krenu na svadbeno putovanje. Iako su se nedavno venčali, njihove poslovne obaveze su prioritet, pa su odlučili da pomere medeni mesec za neko drugo vreme.

Foto: Instagram.com

Aca Sofronijević

 


Mediji nazivaju Acu Sofronijevića najbogatijim harmonikašem na našim prostorima, a on je godinama važio za večitog neženju pre nego što se venčao sa Kosanom. Nakon kraha veze sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, Sofronijević se skrasio pored lepe doktorke, o kojoj javnost malo zna. On je otkrio da je Kosana rodom iz Čačka, da godinama živi u Beogradu i da je doktor medicine. Sofronijević se veoma ponosi svojom suprugom, te redovno na društvenim mrežama objavljuje njene uspehe u svetu medicine.

BONUS VIDEO: