NA VENČANJU NAŠE PEVAČICE BELI DVORAC OSTAVLJA BEZ DAHA: Muž fudbaler iskeširao cifru od koje BOLI GLAVA, dekoracija kao iz bajke (VIDEO)


IZVOR: P. R. / M. P. - 06.06.2024 | 18:00


Tamara Milutinović i Darko Jevtić napravili gala slavlje povodom svog venčanja!

Foto: ST/Tamara Pavišić, Privatna arhiva
NA VENČANJU NAŠE PEVAČICE BELI DVORAC OSTAVLJA BEZ DAHA: Muž fudbaler iskeširao cifru od koje BOLI GLAVA, dekoracija kao iz bajke (VIDEO)

Jedna od najangažovanijih pevačica, nekadašnja zvezda "Granda" Tamara Milutinović, udala se za fudbalera Darka Jevtića u kripti Sv. Velikomučenika cara Lazara u Hramu Sv. Save, poštujući sve tradicionalne običaje. Nakon venčanja usledilo je i krštenje njihove mezimice Emili, čime su spojili dva važna događaja u životu porodice.

Nakon crkvenog venčanja, proslava je usledila u jednom od najskupljih restorana u Beogradu, što je par platio više od 30.000 evra. Iako je Tamara skromna, Darko je insistirao da sve bude organizovano po njegovim zamislima, bez obzira na troškove.

Foto: Privatna arhiva

Ovde će Tamara i Darko proslaviti venčanje

Mladenci su se potrudili da svaki detalj bude besprekoran, a dekoracija od belih ruža dominirala je prostorom svečane sale. Zlatnim slovima urezani su inicijali novopečenog bračnog para, dodajući lični pečat ovom veselju.

Inače, Darko Jevtić je danas ispoštovao sve običaje prilikom dolaska po mladu, izdvajajući za nju sumu od čak 5.000 evra, dok je Tamara izabrala dugu venčanicu sa šljokicama i kristalima bez ramena, upotpunjenu raskošnim nakitom. POGLEDAJ GALERIJU

Mlada je iz kuće izašla sa ćerkom u naručju, a Darko ju je sačekao ispred vile, pritrčao joj u zagrljaj i poljubio je. Mladoženja je u Rušanj, gde se inače nalazi Tamarina porodična kuća, stigao u belom džipu u pratnji prijatelja, rodbine i kuma, a prvi izazov koji je morao da savlada bio je pucanje u jabuku, što je on uradio iz prve.

BONUS VIDEO: