JOVANA JEREMIĆ HOĆE AVIONOM NA POSAO! Voditeljka tada šokirala izjavom, evo zbog čega su se još USIJALE DRUŠTVENE MREŽE!


IZVOR: Republika/ D. L. - 07.06.2024 | 10:00


Jovana kaže da uz nju ide jedino i samo moćan muškarac jer sebe smatra ženom koja je nezavisna u svakom smislu, te na manje ne pristaje.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
JOVANA JEREMIĆ HOĆE AVIONOM NA POSAO! Voditeljka tada šokirala izjavom, evo zbog čega su se još USIJALE DRUŠTVENE MREŽE!

Voditeljka "Novog jutra" na Pinku Jovana Jeremić kaže da je samo pitanje vremena kada će na posao početi da dolazi avionom, a ova njena izjava napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama. 

Naime, Jovana kaže da uz nju ide jedino i samo moćan muškarac jer sebe smatra ženom koja je nezavisna u svakom smislu, te na manje ne pristaje. 

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

 

Nakon što se razvela od političara Vojislava Miloševića, s kojim ima ćerku Leu, često je u intervjuima govorila da je sigurna da je čeka nešto veliko i da će njen budući muž biti moćnik i bogataš s obzirom na to da smatra da manje od toga ne zaslužuje.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić i njen partner Dragan Stanković

 

Ja sada, kada tebi pričam o mom drugom mužu i kao da ga vidim, ali njega nema, još ga nisam upoznala, a tačno znam kakav će biti. Ovaj dečko s kojim sam bila doskoro, ja sam znala da on to nije. Moj drugi muž će biti moćan čovek, on neće biti iz Srbije, našeg je porekla, ali živi u inostranstvu. Ja ću biti sve vreme u avionu, ja to znam, ja ću na posao dolaziti avionom da odradim emisiju. Moj muž će biti poput muža Sandre Meljničenko. On će ili da se bavi naftom ili će imati lanac restorana i kafića, neko će misliti da sam luda, ali to će biti tako - rekla je Jovana svojevremeno u jednom intervjuu za domaću javnost., međutim iako Dragan nema lanac restorana i kafića, ima lanac pekara, veoma je uspešan i bogat, baš kao što je Jovana i priželjkivala, a jedino što je "promašila" je Draganovo poreklo.

BONUS VIDEO: