REPUBLIKA NA LICU MESTA: Evo šta se dešava ispred doma Tošića i Karleuše nakon porodičnog nasilja - JEDNA stvar svima sumnjiva (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.06.2024 | 11:02


Jelena se posle incidenta još nije oglasila, niti otišla u policiju da da izjavu.

Foto: ST/Vladimir Lukić
REPUBLIKA NA LICU MESTA: Evo šta se dešava ispred doma Tošića i Karleuše nakon porodičnog nasilja - JEDNA stvar svima sumnjiva (VIDEO)

 

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je rano jutros oko pet sati supruga Duška Tošića policiji jer je navodno fizički nasrnuo na nju i njenog prijatelja M. J. nakon čega je fudbaler saslušan.

On je u izjavi priznao da je zahtevao da Jelena izađe, kada ju je u kući zatekao sa prijateljem, dok je negirao napad i pretnje. U policijskoj stanici mu je rađen i alkotest prilikom kog je utvrđeno da je imao 0,87 promila alkohola u krvi.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Jelena Karleuša još nije dala svoju izjavu u policiji

Republika je isped vile u kojoj Jelena i Duško žive snimila šta se deševa nakon ovog incidenta.

Podsećamo, nije prvi put da se Jelena obratila organima reda zbog Duškovog nasilničkog ponašanja. Ona je i na Božić 2022. godine pozvala policiju tvrdeći da ju je Tošić ošamario i zavrtao ruku, ali je odbila medicinsku pomoć.

Kasnije je odustala od krivičnog gonjenja. 

Kako saznajemo, i ovom prilikom Jelena je tražila da se prvo sa nekim konsultuje oko narednih koraka, te još nije dala svoju izjavu u policiji. 

Inače, kada je prijavila Duška ona i njen prijatelj su ispričali da je Tošić došao u kuću, od koje ima ključ, a kako su naveli bio je pod vidnim dejstvom alkohola, te je prijatelja svoje bivše supruge uhvatio za vrat i udario ga više puta po glavi i telu, dok je Jelenu čupao za kosu, kada je pokušala da ih razdvoji.

Ona navodno nema vidne povrede po telu, dok njen prijatelj kog je Duško našamarao, ima ogrebotinu u predelu brade i vrata. 

BONUS VIDEO: