TRUDNA RIALDA U MINI BIKINIJU POKAZALA STOMAČIĆ: Pevačica pozirala na jahti, a OVAJ detalj nikome nije promakao.


IZVOR: Republika/O. B. - 10.06.2024 | 13:00


Rialda Karahasanović pokazala trudnički stomak u mini bikiniju.

Foto: Melina Gvero
TRUDNA RIALDA U MINI BIKINIJU POKAZALA STOMAČIĆ: Pevačica pozirala na jahti, a OVAJ detalj nikome nije promakao.

Pevačica Rialda Karahasanović je nedavno iznenadila javnost objavom vesti o svojoj trudnoći na društvenim mrežama. U petom mesecu trudnoće, odlučila je da se povuče iz medijskog života kako bi se posvetila pripremi za novu ulogu - ulogu majke.

Na društvenoj mreži Instagram, Rialda je podelila romantične fotografije sa svojim partnerom, ističući kako je vreme da se malo povuče iz javnosti i pripremi za nove uloge i dešavanja. Uz to, pevačica je pokazala i trudnički stomak, te sa svojim pratiocima podelila kako izgleda u blagoslovenom stanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 


Odluka Rialde Karahasanović da se povuče iz javnosti u petom mesecu trudnoće izazvala je pažnju medija i javnosti. Nakon učešća u rijaliti šou-programu "Zadruga", pevačica je odlučila da se fokusira na porodicu i pripremu za dolazak bebe.

Objava o trudnoći izazvala je lavinu pozitivnih komentara i čestitki na društvenim mrežama. Pratioci su izrazili oduševljenje i podršku pevačici u novoj životnoj fazi, što je Rialda srdačno zahvalila u svojim objavama.

 

  POGLEDAJ GALERIJU

 

Fotografije trudničkog stomaka privukle su posebnu pažnju javnosti, koja je sa oduševljenjem pratila Rialdinu trudnoću putem društvenih mreža. Pevačica je svojom iskrenošću oduševila mnoge, ističući važnost porodičnih vrednosti i pripreme za dolazak deteta.

Rialda je istakla da se raduje novoj ulozi majke i da želi da se posveti pripremi za dolazak bebe. Ova vest je razveselila njene pratioce, koji su iskazali veliku podršku i želju da prate njen novi životni put.

Rialda Karahasanović je svojom objavom o trudnoći izazvala veliku pažnju javnosti i pokazala svoju odlučnost da se posveti porodici. Njeni pratioci sa nestrpljenjem iščekuju vesti o dolasku bebe i prate je u ovoj važnoj životnoj fazi.

BONUS VIDEO: