RADOST U DOMU PORODICE RAŽNATOVIĆ! Anastasija podelila SREĆNE VESTI, Ceca je toliko čekala na OVAJ trenutak! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 10.06.2024 | 17:00


Niko ne krije oduševljenje!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić
RADOST U DOMU PORODICE RAŽNATOVIĆ! Anastasija podelila SREĆNE VESTI, Ceca je toliko čekala na OVAJ trenutak! (FOTO)

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović obradovala je svoje fanove objavom nove duetske pesme "Više od sreće", koju je snimila sa poznatim pevačem i kolegom Željkom Joksimovićem. Pored obožavalaca njenog lik i dela, ovim povodom oglasila se i njena ćerka, Anastasija Ražnatović, koja takođe nije krila koliko je srećna i ponosna na saradnju koju je njena majka ostvarila u svojoj karijeri.

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Ceca objavila novu pesmu sa Željkom Joksimovićem

Inače, Ceca i Željko, koji su prijatelji i višegodišnji saradnici, mesecima su marljivo radili na pesmi kako bi je doveli do perfekcije. Željko je istakao da su čekali 20 godina da se ova saradnja ostvari, a Ceca je dodala da je teško doći do dobre pesme u današnje vreme. Ova pesma predstavlja njihovu prvu zajedničku saradnju, a Ceca je izrazila nadu da će Željko biti blagi učitelj dok je bude producirao.

- Mi čekamo 20 godina da se ovo desi. Miloš Roganović je meni pre godinu dana poslao pesmu, a onda sam je ja poslao Ceci i ona je odmah rekla da joj se sviđa - otkrio je Joksimović, pa se Ceca nadovezala:

- Mi koji trajemo toliko godina, postavili smo sebi neke lestvice i ne ide ti se na dole, to nije u prirodi čoveka koji je ambiciozan i koji voli pobedu - kažem metaforički. Danas je jako teško doći do dobre pesme. Ovo je prva saradnja sa Željkom, bliski smo prijatelji, imamo poverenja jedno u drugo.

- Željko će me ovog puta producirati dok budem bila u gluvoj sobi i nadam se da će biti blagi učitelj - rekla je Ražnatovićka tada, dok je plod njihove saradnje sada u etru, a publika već oduševljeno komentariše.

BONUS VIDEO: