OVAJ PEVAČ POGAĐA MILIONSKE SVADBE! Mlati pare po inostranstvu, evo čime se bavio pre nego što je uzeo mikrofon u ruke! REŠIO SVE DA PRIZNA! (VIDEO)


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 11.06.2024 | 12:10


Nemam ja nikakvu caku što se tiče pevanja, jednostavno sa time moraš da se rodiš, rekao je Đovani.

Foto: Foto Tamara Pavišić
OVAJ PEVAČ POGAĐA MILIONSKE SVADBE! Mlati pare po inostranstvu, evo čime se bavio pre nego što je uzeo mikrofon u ruke! REŠIO SVE DA PRIZNA! (VIDEO)

Pevač Đovani Bajramović, jedan je od najtraženijih i najbolje plaćenih u dijaspori, a iako se ne hvali previše time koliko zarađuje, od cifre će vam se zaista zavrteti u glavi!

Naime, kako je ispričao za Republiku, na veseljima po inostranstvu Đovani pogađa honorari koji idu i do 150.000 evra, pa je tako povukao i brojne pevače poput Snežane Đurišić, Ljube Aličića, Šerifa Konjevića i drugi, da pevaju sa njim na svadbama. 

Foto: Foto Tamara Pavišić

Đovani sa ekipom muzičara sa kojima radi

 

On je u ispovesti za naš portal pričao o tome šta je radio pre nego što se dobro opario kao pevač, ali i gde je sve živeo do sada. 

Foto: Foto Tamara Pavišić

Đovani Bajramović

 

- Nemam ja nikakvu caku što se tiče pevanja, jednostavno sa time moraš da se rodiš. Imam ponekad mnogo problema ovde u Srbiji sa nekim rečima jer sam odrastao u Milanu. Prvo sam bio šibicar, tako sam radio, pa sam menjao pare. Kao klinac sam bio u Nišu, pa sam u 18 godini došao u Beograd. Posle sledi Milano, išli smo na krađu, ciganska posla.

Foto: Foto Tamara Pavišić

Đovani Bajramović sa koleginicom

 

To je bilo tako tada, a sada smo svi gospoda. Svašta sam radio tamo, pevao gde sam stigao i pevao najjače svadbe. Tamo su dolazile naše zvezde iz Beograda, pevali su sa nama, a mi smo pogađali milionske svadbe. Istina je sve što pričaju za cifre i to koliko ja zaradim. Ti skupljaš ceo život pare, a ja dođem i uzmem sve to odjedanom! U Opatiji sam imao svadbu, pevao je Šerif Konjević, Ljuba Aličić, Snežana i tako dalje. Imali smo garancije od 103.000 evra, a ako se do ne pogodi pre svirke, mora u toku da se nadomesti. To je bila jedna cifra, posle je bilo više - priča Đovani i dalje nastavlja:

Foto: Foto Tamara Pavišić

Slike na splavu koji je u vlasništvu Đovanija Bajramovića

 


- Non stop pevam po inostranstvu, ali mi je ovde baza u Srbiji. Imam bend i neko ide sa mnom, neko ostaje i smenjujemo se. Niko nikada ne peva sam. Ja samo se dosta i kockao, mnogo sam ulagao i gubio. Mene su najviše povadili romski hitovi. Romi me znaju, ali ne i belci. Najviše novca se uzima na mojim veseljima zato što narod štedi samo za taj dan da se potroši najviše, što više domaćin može. 

BONUS VIDEO: