JOVANA JEREMIĆ HOĆE DA BUDE VEĆA OD MINIMAKSA! Voditeljka nikad iskrenije o svom uspehu! Evo šta je uradila za kratko vreme!


IZVOR: Republika/ D. L. - 12.06.2024 | 20:45


Ja želim da dokažem da svojim radom, od nule, može da se postigne nešto - rekla je Jovana u emisiji "Bez ljutnje molim", u produkciji Pink televizije.

Foto: ST/Nebojša Mandić, printscreen/RTV Pink
JOVANA JEREMIĆ HOĆE DA BUDE VEĆA OD MINIMAKSA! Voditeljka nikad iskrenije o svom uspehu! Evo šta je uradila za kratko vreme!

Voditeljka Novog Jutra na Pinku, Jovana Jeremić, kaže da će po uspehu sigurno da nadmaši u jednom trenutku pokojnog Milovana Ilića Minimaksa. 

Moj životni cilj je da budem veća televizijska zvezda od Minimaksa, i na tom sam putu. Ja imam 33 godine i nemam nameru da ovaj posao radim sa 40 godina. Tada ću da budem gospodar medija Srbije, tada ću da gostujem i da komentarišem, a do četrdesete ću da radim svakog dana. Ja želim da dokažem da svojim radom, od nule, može da se postigne nešto - rekla je Jovana u emisiji "Bez ljutnje molim", u produkciji Pink televizije. 

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Jeremić

 

Voditeljka je potom komentarisala i to ko danas sve može da postane medijska ličnost. 

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Jeremić

 

Svako danas može da bude pred kamerom, ali ne može svako da bude broj jedan kroz pet godina. Te koleginice su pluskvamperfekat srpske televizijske scene, njima je to pokušao Tijanić da objasni, ali nisu shvatile. Sa RTS se ne odlazi tako lako, tamo se odlazi kada napraviš veliki faul. Ja to znam , jer sam ja neko ko je prošao Tijanićevu školu, izabran od strane Tijanića kao najbolje TV lice i da sam za scenu. Ja sam nezgodna i ne odgovaram im, jer znam sve o tim ljudima koji mene ponižavaju, znam sve o njima, to što kriju, što ne pokazuju. Ja ne mogu da budem novinar dva sata, a posle ne, novinarstvo je stil života. Oni mene komentarišu jer sam ih ja poslala na smetlište televizijske scene. Ranije kada kažeš Jovana mislilo se na neku drugu Jovanu, sada se misli na Jovanu Jeremić.

BONUS VIDEO: