ŽENA GA GAĐALA GAĆAMA! Željko Joksimović doživeo nesvakidašnju neprijatnost! Evo šta ga je ostavilo u ŠOKU!


IZVOR: Republika/ D. L. - 12.06.2024 | 23:59


Svega tu ima, ali ja se uvek trudim da ostanem profesionalac, ma šta da se dešava - rekao je pevač.

Foto: ATA Images
ŽENA GA GAĐALA GAĆAMA! Željko Joksimović doživeo nesvakidašnju neprijatnost! Evo šta ga je ostavilo u ŠOKU!

Pevač Željko Joksimović posle dužeg vremena se vratio na scenu i to sa duetom sa Cecom Ražnatović, pesmom "Više od sreće". Ova pesma, koja je već postala letnji hit, podigla je mnogo prašine među fanovima koji se pitaju da li to znači povratak popularnog pevača na scenu.

Međutim, on se sada prisetio anegdote koja se desila na jednom koncertu, kada ga je žena gađala i bacila donji veš.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Željko Joksimović

 

- Gađala me je gaćama jedna žena na koncertu, još su bile tople, toga se dobro sećam. Bilo je raznih situacija, ali kada pevate toliko dugo kao ja, ne možete ni da se setite svega. Kad vreme prođe sve su to lepe stvari, čak i one koje vas uhvate na prepad. Svega tu ima, ali ja se uvek trudim da ostanem profesionalac, ma šta da se dešava - rekao je pevač za Blic, a s obzirom da je bio jedna od najvećih zvezda na Balkanu, pitanje da li je ovo najčudnije što je pevač doživeo u karijeri.

Foto: Republika

Željko i Jovana Joksimović

 

Inače, nedavno je procurila i prepiska Jelene Karleuše u kojoj se spominje Željkov novi projekat, što je dodatno podgrejalo interesovanje javnosti. Takođe, tema razgovora bila je i saradnja Ceca - Vojaž, što je dodatno začinilo medijsku pažnju oko novog singla.

Željko Joksimović je definitivno obeležio muzičku scenu svojim povratkom i neobičnim anegdotama iz karijere, a ostaje da vidimo šta nam pevač sprema u budućnosti.

BONUS VIDEO: