POZNATI PEVAČ POSLE "EVROVIZIJE" BATALIO MUZIKU I NAŠAO MUŽA: Zbog ljubavi sa MUŠKARCEM se preselio na drugi kontinent (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.06.2024 | 20:00


Mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, ali njega više ne zanima javna scena, posvetio se modi.

Foto: printskrin instagram
POZNATI PEVAČ POSLE "EVROVIZIJE" BATALIO MUZIKU I NAŠAO MUŽA: Zbog ljubavi sa MUŠKARCEM se preselio na drugi kontinent (FOTO)

Poznati pevač Fuad Backović, poznatiji kao Deen, ostao je upamćen kao jedan od predstavnika Bosne i Hercegovine na "Evroviziji", ubrzo potom nestao je sa javne scene, ali i sa Balkana, pošto već nekoliko godina živi i radi u Americi.

Naime, nekadašnji član boj benda "Seven up" šokirao je domaću javnost kada je našao muža i objavio da se zbog ljubavi sa muškarcem preselio na drugi kontinent.

 

 

On sa svojim partnerom danas živi u elitnom delu Los Anđelesa u vili sa bazenom, a na Instagramu neretko deli objave po kojima  bi se reklo da živi na veoma visokoj nozi.

Pored toga što je potpuno promenio život, Din je promenio i profesiju, pa se, umesto pevanjem, bavi modom i radi kao stilista za venčanja.

Nedavno se oglasio za medije i progovorio o svom životu posle mnogo godina u ilegali.

- Odlučio sam da se povučem sa muzičke scene jer me vise ništa nije tu fasciniralo i držao. Ja sam u Milanu studirao, moda je moja velika ljubav, onda sam samo dobio poziv i zelenu kartu i odlučio da promenim život iz korena. Dakle, tako sam se doselio u Ameriku, a ne na način na koji mnogi misle i pišu. Meni je ovde lepo, srećan sam i ne nameravam da se vraćam na muzičku scenu - rekao je on tada.

Foto: printscreen

Fuad Backović Din kaže da ne planira da se vraća na muzilčku scenu

Podsetimo, Deen se krajem 2000. povukao sa muzičke scene i zbog fakulteta se odselio iz Bosne i Hercegovine. Završio je fakultet modnog biznisa na Institutu Marangoni u Milanu.

Inače, otac ovog pevača je bosansko-hercegovački političar Zaim Backović, međutim Deen je svojevremeno tvrdio da zbog toga nije imao privilegije na javnoj sceni.

Nakon sedam godina provedenih u Milanu, Deen se preselio u Los Anđeles.

Već neko vreme je u vezi sa umetničkim producentom Vilom Farsonom, i na društvenim mrežama ne kriju svoju ljubav.

BONUS VIDEO: