IVANA JORDAN JEDVA OBUZDALA DEKOLTE NA PROMOCIJI! Svi su gledali u haljinu zbog jedne stvari, a evo sa kime najviše voli da sarađuje!(VIDEO)


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 13.06.2024 | 22:00


Ova pesma je najava albuma i zove se "More". Zato je i spremam sada pred leto - rekla je pevačica za Republiku.

Foto: ST/Tamara Pavišić
IVANA JORDAN JEDVA OBUZDALA DEKOLTE NA PROMOCIJI! Svi su gledali u haljinu zbog jedne stvari, a evo sa kime najviše voli da sarađuje!(VIDEO)

Pevačica Ivana Jordan promovisala je večeras novu pesmu u Beogradu, pa je poručila da je posle dužeg vremena sela da napiše nešto. Ona kaže da je pesma najava albuma koji je tek u planu, ali na kom već sada vredno radi. 

- Posle dužeg vremena napisala sam pesmu. Pre dve godine sam objavila album i to je bio veliki poduhvat. Opet ja sam ono što jesam i uvek eksperimentišem sa pesmama, pa je tako i sada sa ovom. Ova pesma je najava albuma i zove se "More". Zato je i spremam sada pred leto - rekla je pevačica za Republiku.

U videu iznad pogledajte šta je još pevačica pričala na promociji.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ivana Jordan

 

Inače, pevačica Ivana Jordan, poznata po svojoj jedinstvenoj muzici i stvaralaštvu, nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavljivanjem provokativnih fotografija. Na fotografijama je nosila samo tange, bez brusa, što je izazvalo veliki broj komentara na društvenim mrežama. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ivana Jordan

 

Ivana, koja je poznata po svojoj otvorenosti i hrabrosti da se izrazi, pokazala je svoju snažnu stranu kroz ove slike. Fotografije su prikazale njen izvajani lik, dok je pozirala sa samopouzdanjem i elegancijom. Ove slike su brzo postale viralne, privlačeći pažnju ne samo njenih fanova, već i šire javnosti.

Komentari na njene slike su se brzo nizali, sa mnogim ljudima koji su izrazili divljenje prema njenom hrabrom potezu. Mnogi su hvalili njen izgled i samopouzdanje, dok su drugi komentarisali o njenom talentu i karijeri. Bilo je i onih koji su izrazili iznenađenje, ali većina komentara je bila pozitivna.

BONUS VIDEO: