SLAVLJA U DOMU RAŽNATOVIĆA SE SAMO NIŽU! Anastasija se HITNO oglasila, Ceca puca od SREĆE!


IZVOR: Republika/M. P. - 14.06.2024 | 09:30


Folkerka danas ima čak dva razloga za slavlje!

Foto: Printscreen/Blic Tv
SLAVLJA U DOMU RAŽNATOVIĆA SE SAMO NIŽU! Anastasija se HITNO oglasila, Ceca puca od SREĆE!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas puni 51 godinu. Među prvima joj je rođendan na društvenoj mreži Instagram čestitala ćerka Anastasija Ražnatović. Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju i uputila joj emotivne reči.

- Srećan rođendan najboljoj mami na svetu! Budi uvek srećna! Ništa manje ti ne pristaje! Volim te! - poručila je Anastasija, što je Cecu zasigurno oduševilo!

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Ceca i Anastasija

Podsećanja radi, nedavno je i Anastasija proslavila svoj 26. rođendan i to 25. maja. Osim ovoga, Ceca ima još dva razloga za slavlje.

Naime nedavno je objavila duetsku pesmu sa Željkom Joksimovićem, "Više od sreće". Inače, Ceca i Željko, koji su prijatelji i višegodišnji saradnici, mesecima su marljivo radili na pesmi kako bi je doveli do perfekcije. Željko je istakao da su čekali 20 godina da se ova saradnja ostvari, a Ceca je dodala da je teško doći do dobre pesme u današnje vreme. Ova pesma predstavlja njihovu prvu zajedničku saradnju, a Ceca je izrazila nadu da će Željko biti blagi učitelj dok je bude producirao.

Foto: ATA Images

Željko Joksimović

- Mi čekamo 20 godina da se ovo desi. Miloš Roganović je meni pre godinu dana poslao pesmu, a onda sam je ja poslao Ceci i ona je odmah rekla da joj se sviđa - izjavio je Željko.

Sinoć je izašao još jedan Cecin duet, koji je snimila sa mladim reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, a nosi naziv "Muškarčina" i našao se na njegovom novom albumu.

Foto: Instagram.com

Vojaž

BONUS VIDEO: