OVO SU PRAVA LICA DECE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Otkrivena istina, pevač razvezao jezik!


IZVOR: Republika/M. P. - 14.06.2024 | 12:00


Talentovani muzičar otkrio šta su njegovi potomci nasledili od njega!

Foto: ATA Images
OVO SU PRAVA LICA DECE ŽELJKA JOKSIMOVIĆA: Otkrivena istina, pevač razvezao jezik!

Popularni pevač Željko Joksimović gostovao je kod svoje koleginice Svetlane Cece Ražnatović u emisiji, gde je prvi put otvorio dušu o svojim naslednicima. Kako je rekao, njegovo četvoro dece su i muzički talentovani i obrazovani.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Željko Joksimović

- Hvala Bogu, jesu nasledili. Mina sada treba da masterira, Kosta je danas završio treći razred niže muzičke, on je kampanjac na mene. Ana i Srna su takođe darovite. Svo četvoro sviraju klavir, imaju apsolutni sluh i super pevaju. Da li će to biti njihov poziv, videćemo - ispičao je Željko.

- Jovana ima sluha, intonira vrlo pristojno. Mnogo je talentovanija bila dok su deca bila u stomaku - našalio se Željko.

Ipak, njegova najveća naslednica i ponos je najstarija ćerka Mina, koja sa ocem redovno radi u studiju:

- Mina svaki dan radi u studiju i zbog toga sam jako srećan. Ona magistrira muziku u medijima i jako sam srećan zbog toga što voli to što radi. U njenom studiju je dosta radila za druge izvođače i pevala za strane producente - rekao je Joksimović i dodao:

- Jako sam ponosan na to kako ona to radi. Sprema se da radi nešto svoje u narednim mesecima, jako je uporna, vredna, nasledila je talenat i ja je podržavam u svemu tome - ispričao je on na "Blic TV".

Inače, Ceca i Željko su nedavno snimili duet. Mesecima su marljivo radili na pesmi kako bi je doveli do perfekcije. Željko je istakao da su čekali 20 godina da se ova saradnja ostvari, a Ceca je dodala da je teško doći do dobre pesme u današnje vreme. Ova pesma predstavlja njihovu prvu zajedničku saradnju, a Ceca je izrazila nadu da će Željko biti blagi učitelj dok je bude producirao.

BONUS VIDEO: