PRVI SNIMAK ĆERKE ELEKTRA ELIT: Naša poznata PROSTITUTKA uhvaćena sa NASLEDNICOM, evo kako izgleda nakon GODINA SKRIVANJA od javnosti! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 15.06.2024 | 18:00


Elektra Elit pokazala ćerku nakon godina skrivanja od javnosti!

Foto: Igor Živković
PRVI SNIMAK ĆERKE ELEKTRA ELIT: Naša poznata PROSTITUTKA uhvaćena sa NASLEDNICOM, evo kako izgleda nakon GODINA SKRIVANJA od javnosti! (VIDEO)

Elektra Elite, transrodna pevačica koja je nedavno postala prisutna na šoubiznis sceni, sinoć je izazvala veliku pažnju pojavivši se u jednom beogradskom restoranu u društvu svoje 22-godišnje ćerke Dive. Ova pojava izazvala je veliku pažnju među gostima restorana, a posebno je izazvala divljenje zbog svoje lepote i elegancije.

Elektra se nedavno vratila iz Sarajeva, a na aerodromu je dočekala svoju ćerku Divu, koja studira medicinu u Cirihu. Ovo okupljanje u Beogradu predstavlja retku priliku da javnost vidi Elektru u društvu svoje ćerke, koja je opisana kao dobra i vaspitana devojka. Njih dve su se opustile u društvu prijatelja, a Elektra je bila velikodušna prema svima za stolom, ne štedeći novac kako bi im omogućila ugodno veče.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Iako je Elektra ranije bila u srećnom braku i sa suprugom dobila dvoje dece, Oskara i Divu, ona je odlučila da prođe kroz proces tranzicije u transrodnu osobu. U tom procesu, Elektru su podržali i njeni roditelji, bivša supruga, kao i deca, koji su joj bili oslonac u hrabrom koraku ka ostvarenju svoje istinske ličnosti.

Elektra je u javnosti isticala da je, bez obzira na svoj fizički izgled, uvek spremna da bude najbolji otac svojoj deci. Njihova podrška bila je ključna u njenom odlučnom koraku ka tranziciji, dok je bivša supruga i dalje prisutna kao važna podrška u Elektrinom životu.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Ovo javno pojavljivanje Elektre Elite sa svojom ćerkom Divom predstavlja važan korak ka prihvatanju i razumevanju transrodnih osoba u našem društvu, kao i snažnu poruku ljubavi i podrške unutar porodice.

 

 

BONUS VIDEO: