HAOS NA KONCERTU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Besna pevačica PREKINULA nastup zbog četvorice momaka: Ubila bih se da mi je sin takav! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 16.06.2024 | 15:20


Evrovizijska pobednica nije mogla da veruje šta gleda svojim očima!

Foto: tiktok.com/printscreen
HAOS NA KONCERTU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Besna pevačica PREKINULA nastup zbog četvorice momaka: Ubila bih se da mi je sin takav! (VIDEO)

Popularna pevačica Marija Šerifović imala je nastup u Švajcarskoj, a četiri momka iz publike su je iznervirala, te je iste sekunde prekinula koncert, kako bi im se obratila.

- Vas četvorica ste toliko nevaspitani, da je to pakao. Neviđeno ste nevaspitani, ja to moram da vam kažem, praštate. Stvarno ste nevaspitani. Ako razumete, ako ne razumete, prevedite im - započela je Marija besno, pa nastavila:

- Uh što sam se iznervirala, j***la bih im mater sad. Ali hajde, nema veze, mladi su. Ne dao mi Bog da mi sin bude takav, ubila bih se odmah. Sad vam praštam drugi put neću - rekla je pevačica.

Foto: tiktok.com/printscreen

Marija Šerifović u Švajcarskoj

Inače, Marija je nedavno imala i prvi solistički koncert u svom rodnom gradu. Tada je otkrila koje je uspomene vezuju za Kragujevac.

- Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od 40ak kvadrata sa jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja koja me je očuvala. Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo sa osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako krene škola krenu i problemi. Svoje detinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu bih rekla da je bilo koliko lepih toliko ružnih stvari iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta - rekla je pevačica tada, prenosi "Blic".

BONUS VIDEO: