LJUBA PERUĆICA KRSTIO SINA: Pogledajte kako je izgledala intimna ceremonija, pevačeva supruga privukla najveću pažnju!


IZVOR: Republika/O. B. - 16.06.2024 | 22:00


Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus krstili sina!

Foto: Instagram.com
LJUBA PERUĆICA KRSTIO SINA: Pogledajte kako je izgledala intimna ceremonija, pevačeva supruga privukla najveću pažnju!

Prošle godine, Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica postali su ponosni roditelji sina Alekseja, nakon što su prošli kroz tešku borbu da bi ostvarili svoj san o potomstvu. Sada, par je odlučio da malog Alekseja krsti u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, ali su se odlučili da ovaj događaj bude intiman i da izbegnu organizovanje velikog slavlja.

Pevač je podelio nekoliko kadrova iz crkve, ističući da su želeli da ovo bude jedan intiman čin, te su odustali od ideje da prave veliko slavlje. POGLEDAJ GALERIJU

- Nismo hteli da mu menjamo ime, otpočetka je bilo planirano da se zove onako kako se inače i zove. Aleksejeva kuma je ujedno i Kaćina venčana kuma i njena prijateljica odmalena. Neko ko je sa njim svaki dan. Krstili smo ga samo u krugu porodice, u krugu najbližih. Nismo hteli da pravimo neko veliko veselje, nego smo hteli da bude intimna proslava - rekao je Ljuba za "Informer".

Ovaj događaj predstavlja važan korak u životu malog Alekseja, a njegovi roditelji su se potrudili da ovaj čin bude ispunjen ljubavlju i pažnjom, okružen samo najbližim članovima porodice.

Zanimljivo je da je Aleksejeva kuma ujedno i Kaćina venčana kuma, što dodatno naglašava bliskost između porodica Kolozeus i Perućica. Očigledno je da su ovi događaji duboko ukorenjeni u porodičnu tradiciju i da je svaki detalj pažljivo osmišljen kako bi se obeležio ovaj važan trenutak u životu malog Alekseja.

Odluka da se krštenje obavi samo u krugu najbližih članova porodice dodatno naglašava intimnost i važnost ovog događaja. Katarina i Ljuba su izabrali da se fokusiraju na suštinske vrednosti ovog čina, umesto na organizovanje velikog i raskošnog slavlja.

Kroz ove događaje, Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica pokazuju posvećenost porodičnim vrednostima i brižnom odgajanju svog sina Alekseja, čime inspirišu mnoge ljude da cene intimne trenutke sa svojim najmilijima.

BONUS VIDEO: