RASKID JE BIO NAJBOLJA OPCIJA! Ćukterašova šutnula dj- a, pukla tikva nakon godinu dana veze!


IZVOR: Republika/M.G. - 19.06.2024 | 08:00


Pevačica Slavica Ćukteraš potvrdila raskid sa dj-em Vladimirom Ačićem.

Foto: Instagram.com
RASKID JE BIO NAJBOLJA OPCIJA! Ćukterašova šutnula dj- a, pukla tikva nakon godinu dana veze!

Pevačica Slavica Ćukteraš raskinula je vezu s novosadskim di-džejom Vladimirom Ačićem, s kojim je uživala skoro godinu dana u ljubavi. Slavica Ćukteraš potvrdila je vest o raskidu s Vladimirom, pa progovorila o razlozima rastanka.
- Nismo se razumeli u mnogim stvarima, raskid je bio najbolja opcija. Ovo je period kada želim da se posvetim ćerkici i karijeri - rekla je ona za Blic, pa nastavila:
- Konačno sam našla odlične autore, dve ozbiljne pesmetine i posvećena sam tome. O Vladimiru ne želim da govorim za medije, hvala vam što poštujete moju odluku - rekla je pevačica. 

Foto: printscreen/instagram

 

Podsetimo, prema rečima izvora za medije, Ćukterašova i Ačić početkom godine počeli su da žive zajedno, ali je do prekida ipak došlo. Na pevačicinom Instagram profilu nema zajedničkih objava s Vladimirom, što je dodatno podgrejalo sumnje da ipak nisu uspeli da premoste razlike između njih.
Podsećamo, Slavica Ćukteraš nedavno se našla u jeku skandala kada je njen bivši muž Vladimir Avramov zatražio pred sudom starateljstvo nad ćerkom Viktorijom. Iako je posle razvoda naslednica ostala s majkom, koja je više puta isticala da bivšem suprugu nema šta da zameri kada je reč o očinstvu, Avramov sada želi da Viktorija živi s njim, ocenjujući Slavicu kao "nemarnu majku".
- Ja mislim da je normalno da negde dete bude uz mamu. Nije normalno da se dete odvede iz zemlje i da bude van zemlje, gde se mama ne pita ništa! - rekla je Slavica na ivici suza tada, pa dodala:
- Mislila sam da ću jednog momenta totalno da se slomim, i fizički, i psihički, i emotivno - dodala je pevačica tada.

BONUS VIDEO: