MAĆEHA ALEKSANDRE RUTOVIĆ BILA PRVA ZVANIČNA MIS SRBIJE: Ona je svima poznata i po učešću u RIJALITIJU, a danas je MAJKA TROJE DECE (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 20.06.2024 | 22:30


Supruga Željka Rutovića predstavljala je našu zemlju 2007. godine na izboru lepote u Kini.

Foto: printscreen RED tv
MAĆEHA ALEKSANDRE RUTOVIĆ BILA PRVA ZVANIČNA MIS SRBIJE: Ona je svima poznata i po učešću u RIJALITIJU, a danas je MAJKA TROJE DECE (FOTO)

Maćeha ovogodišnje pobednice na izboru za Miss Srbije  Aleksandre Rutović , koja je ćerka kontroverznog biznismena Željka Rutovića, takođe se svojevremeno takmičila za najlepšu Srpkinju i pobedila.

Naime, Mirjana Božović bila je prva zvanična Mis Srbije 2007. godine kada je predstavljala našu zemlju na Mis sveta u Kini.

Ona je svima poznata i po učešću u rijalitiju pre skoro 12 godina, a onda se povukla iz javnosti i udala za aktera filma "Vidimo se u čitulji".

Foto: printskrin facebook

Željko Rutović se 2013. godine oženio misicom Mirjanom Božović

Podsetimo, Mirjana Božović bila je na "Farmi" 2010. godine i važila za jednu od najlepših, a danas se preziva Rutović i udata je za 22 godine starijeg biznismena, inače oca ovogodišnje predstavnice Srbije na izboru za Mis sveta.

Božovićeva je studirala građevinarstvo sa namerom da ima sopstvenu inženjersku firmu. Završila je Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu, a danas je majka troje dece, putuje svetom i uživa u luksuzu.

Mirjana se po izlasku iz rijalitija udala za Aleksandrinog oca Željka Rutovića. Pošto su u martu 2012. godine dobili sina Ognjena, venčali su se u novembru 2013, a kasnije su dobili i blizance, devojčicu Radmilu i dečaka Vasilija.

Rutović je danas vlasnik hotela, kockarnica, i lanaca brze hrane, a iz prethodnih veza i brakova ima još petoro dece.

Foto: ataimages

Aleksandra Rutović je ovogodišnja Mis Srbije

Ianče, na Izboru za Mis Srbije 2024. godine, koji je organizovan sinoć u samom centru grada, na Trgu Republike, okupile su se brojne poznate ličnosti, a posebnu pažnju privukla je pop diva Jelena Karleuša, koja je bila predsednica žirija.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Karleuša proglasila pobednicu

Ona je proglasila pobednicu i održala kratak govor. 

- Velika je čast i zadovoljstvo da kažemo da je pobednica za 2024. godinu, Mis Srbije, dama koja se zove Aleksadra Rutović - saopštila je sinoć Karleuša, dok je okupljena publika aplaudirala.

BONUS VIDEO: