KONSTRAKTA KAO SAV NORMALAN SVET! Iz Glibovca pravo OVDE! Svi gledali samo u jedno! (VIDEO)


IZVOR: Republika/Š. P. - 21.06.2024 | 16:30


Paparaco portala Republika usnimio je zanimljiv stajling popularne pevačice!

Foto: Instagram.com
KONSTRAKTA KAO SAV NORMALAN SVET! Iz Glibovca pravo OVDE! Svi gledali samo u jedno! (VIDEO)

Pevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, naša predstavnica na "Pesmi Evrovizije" 2022. goine, važi za jednu od najprizemnijih osoba na našoj estradi, što dokazuje i naš paparaco. Naime, ekipa portala Republika uhvatila ju je u prodavnici na Novom Beogradu kako kupuje voće i povrće, a posebno nam je pažnju privukao njen stajling.

Pevačica je nosila majicu roze boje, koja je imala natpis "mama". Kao i uvek, nosila je i torbicu oko struka, po kojima je postala prepoznatljiva.

Inače, Konstrakta je nedavno posetila i svoje selo, čuveni Glibovac, te se slikala isped table koja označava ulaz u ovo naselje.

 - Umetnica na granici - napisala je Konstrakta na pomenutoj društvenoj mreži i izazvala masovne reakcije pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

Podsećanja radi, Glibovac je došao u žižu interesovanja javnosti tokom prve evrovizijske pres-konferencije u Torinu, kada je pevačica izjavila da bi, ukoliko pobedi na "Evroviziji", volela da se ovo takmičenje održi upravo u Glibovcu, iz kog je njena baka.

- Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Srbiji. Svaki grad može biti pripremljen za "Evroviziju", ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo? - rekla je tada kroz smeh Konstrakta. 

Inače, ranije se ovo mesto zvalo Salevac, a današnje mu je ime dao Hasan-paša. Selo se nalazi u okolini Smederevske Palanke i udaljeno je 70 kilometara od Beograda.

BONUS VIDEO: