KARLEUŠA I KOŠARKAŠ DONELI ŠOK-ODLUKU! EVO ŠTA PLANIRAJU, Pitanje je kako će Tošić REAGOVATI KAD ZA OVO SAZNA!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 23.06.2024 | 10:30


Par već duže vreme traži lokaciju za odmor...

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Starsport
KARLEUŠA I KOŠARKAŠ DONELI ŠOK-ODLUKU! EVO ŠTA PLANIRAJU, Pitanje je kako će Tošić REAGOVATI KAD ZA OVO SAZNA!

Pevačica Jelena Karleuša već neko vreme se viđa sa košarkašem Nikolom Jovanovićem, sa kojim je navodno još uvek zakoniti suprug Duško Tošić zatekao u vili sporne noći. Kako smo sada saznali, nedavno je ponovo došlo do susreta Duška i Nikole, ali samo u prolazu, te je Tošić samo dobacio Jeleni i njemu, o čemu je portal Republika prvi pisao. 

Sada su do nas došle nove informacije! Naime, kako smo uspeli da saznamo, Jelena i Nikola uskoro planiraju zajednički odmor, što Tošić naravno ne zna, pa se jasno postavlja pitanje, kako će reagovati kada bude saznao da Jelena ide sa Jovanovićem u toplije krajeve.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša, Duško Tošić i Nikola Jovanović

 

- Jelena i Nikola već neko vreme traže idealnu lokaciju za odmor. Jelena je već nekoliko puta istakla da je veliki fan turskih letovališta, pa je jedna od ideja da idu u luksuzni rizort, u kom je ona već nekoliko puta bila sa Dušikom i ćerkicama Nikom i Atinom - priča nam izvor i dalje otkriva:

Foto: Tom Goyvaerts / Zuma Press / Profimedia, ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša i Nikola Jovanović

 

- Kako je izvesno da će i Tošić na odmor, Nikola je Jeleni predložio da to ipak bude neko letovalište na kom se Tošić ne bi samo pojavio niotkuda. Zbog toga su rešili da uzmu u obzir lokacije na kojima do sada nisu bili, pa čak ni najboljim prijateljima ne pričaju gde će.

Foto: Foto e-stock, Kurt Desplenter / Zuma Press / Profimedia

Jelena Karleuša i Nikola Jovanović

 

Podsećamo, Jelena i Nikola trebalo je da se pojave zajedno na jednom rođendanu njegovog druga, pa je tada došao po nju. Tošić je bio u prolazu svojim automobilom kada ih je sreo, pa je samo dobacio kroz otvoren prozor: " Idemo da uživamo". Karleuša se Dušku samo nasmejala i ušla u auto, tako da su maksimalno izbegli svaku neprijatnost, ispričao je tada izvor. 

BONUS VIDEO: