PEJA TVRDI DA JE RASTURIO PORODICU! Voditelj dao nikad iskreniju ispovest! Evo šta se dešavalo sa sinom!


IZVOR: Republika/ D. L. - 23.06.2024 | 15:00


Ja sam provodio vreme u kafanama, ona sa drugaricama, moj Jovan je imao kućnu pomoćnicu i ženu koja sa njim spava.

Foto: Dragan Kadic, Foto: Nemanja Pančić, Estock
PEJA TVRDI DA JE RASTURIO PORODICU! Voditelj dao nikad iskreniju ispovest! Evo šta se dešavalo sa sinom!

Voditelj Zoran Pejić bio je gost jedne televizijske emisije gde je, između ostalog, govorio o svom braku sa pevačicom Zlatom Petrović, sa kojom se razišao u prijateljskim odnosima, međutim sad je otkrio nepoznate detalje iz njihovog porodičnog doma, koji je u to vreme bio narušen jer je oboje ponela slava i novac, dok je u svemu tome ispaštao njihov sin Jovan, koji je bio zapostavljen od strane roditelja i koji je vreme provodio sa kućnom pomoćnicom. 

Foto: printscreen/RED TV

Zoran Pejić Peja

 

 


- Mi smo tog trenutka bili najlepši bračni par, bili smo jako uspešni. Narod nas je prihvatio i zavoleo, i nju i mene, išli smo na turneje. Mi smo se izgubili u toj slavi, Zlata i ja nismo loši ljudi, ali smo se izgubili u slavi, u tom novcu, zapostavili smo porodicu. Ja sam provodio vreme u kafanama, ona sa drugaricama, moj Jovan je imao kućnu pomoćnicu i ženu koja sa njim spava. Mi smo sve bili, samo nismo bili muž i žena, samo onda kada dođemo kući. Mi smo to sami upropastili, a pošto smo svesni da smo upropastili, hajde da onda budemo ljudi - rekao je Peja, koji je priznao da je sa drugom ženom pokušao drugačije da živi u odnosu kao sa Zlatom, ali da se ni to nije pokazalo kao dobro:

Foto: instagram.com/printscreen

Jovan Pejić

 


- Kod Zlate se desilo to da nas je slava poremetila, a ovde je bilo da smo 24 sata zajedno bili i da je nestala ljubav. Kada je nestala ljubav, popili smo kafu i to je to. Rastali se kao dva velika druga i prijatelja uz divne prijateljske rečenice. Ja se sa bivšima ne mirim, stara poslovica kaže: "Kolač kad se slomi, ne može više da se zalepi i da bude stari" - priznaje Peja. 

Foto: E/stock, ST/N. Mutić

Jovan Pejić i Zlata Petrović

 

BONUS VIDEO: