ŠOK! Sloba Radanović se ISELIO iz kuće, već tri nedelje živi u HOTELU!


IZVOR: Republika/M. P. - 24.06.2024 | 14:00


Razlog je, kako se navodi, odluka njegove supruge Jelene!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
ŠOK! Sloba Radanović se ISELIO iz kuće, već tri nedelje živi u HOTELU!

Poznati pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena već tri nedelje borave u jednom hotelu na Vračaru. Razlog njihovog privremenog smeštaja je renoviranje njihove kuće u Višnjičkoj banji, koju su pre useljenja temeljno sredili. Umesto da iznajme stan, odlučili su se da se smeste u hotel, gde noćenje košta više od 100 evra, kako prenosi "Scandal".

Renoviranje kuće u Višnjičkoj banji

Jelena je bila ta koja je nagovorila supruga na početak radova na njihovom domu. Vrata i prozori su već izbačeni, a postavljaju se nova kuhinja i nameštaj. Očigledno je da su Radanovići ozbiljno shvatili renoviranje, te su se odlučili za temeljnu prepravku svoje kuće.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Jelena i Sloba

Luksuznu nekretninu u Slankamenu su nedavno pazarili!

Kao beg od gradske gužve, Radanovići su se odlučili za Slankamen, gde su nedavno kupili luksuznu nekretninu. Radovi na novom domu su pri kraju, a pevač je već podelio slike ove nekretnine na svom Instagram profilu. Oni su se odlučili za moderan i funkcionalan nameštaj, a cela kuća je izuzetno dobro osvetljena.

Poznato je da poznate ličnosti često biraju neobične lokacije za svoje privremeno stanovanje, a Radanovići su se odlučili za hotel na Vračaru umesto standardnog iznajmljivanja stana. S druge strane, njihov novi dom u Slankamenu obećava da će biti pravo utočište od gradske vreve.

BONUS VIDEO: