SINA DRAGANE MIRKOVIĆ ŽENE SALEĆU SA SVIH STRANA! Procurio snimak, zauzeti Marko Bijelić ne zna gde će pre! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 25.06.2024 | 10:00


Sin pevačice i biznismena važi za jednog od najpoželjnijih momaka u regionu, a i šire!

Foto: instagram.com/printscreen
SINA DRAGANE MIRKOVIĆ ŽENE SALEĆU SA SVIH STRANA! Procurio snimak, zauzeti Marko Bijelić ne zna gde će pre! (VIDEO)

Sin folk zvezde Dragane Mirković, Marko Bijelić, pravi je miljenik žena, što pokazuje i snimak koji je nedavno osvanuo na društvenoj mreži Iks (Tviter). Naime, Marko je posetio jedan od nastupa svoje majke Dragane i odlično se zabavljao, a devojke ga nisu ostavljale na miru. 

Kao i Dragana, Bijelić je strpljivo pozirao sa svima koji su to želeli, dok je njegova majka publiku bacala u trans svojim hitovima.

Inače, Marko je u srećnoj vezi, a njegova devojka Anastasija velika je podrška porodici. na je uz porodicu bila i na Draganinim koncertima u Beogradu, kako javnost još uvek nije znala za razvod i kada je sve izgledalo kao da je u najboljem redu. Anastasija i Marko su tada stigli u njegovoj besnoj mašini, a sudeći po njenim društvenim mrežama, ona bi uskoro trebalčo da napuni 22 godine i bavi se grafičkim dizajnom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia (@anastasia.dijc)

Podsećanja radi, Dragana je krajem marta izdala zvanično saopštenje o razvodu od biznismena Tonija Bijelića.

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

- Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

- U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - pisalo je u saopštenju Dragane Mirković.

BONUS VIDEO: