KOSJERINA NAPUSTILA SRBIJU: Lepa voditeljka zablistala na MEDENOM MESECU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 25.06.2024 | 16:00


Dragana uživa kraj mora sa svojim suprugom!

Foto: Manuele Mangiarotti/Profimedia
KOSJERINA NAPUSTILA SRBIJU: Lepa voditeljka zablistala na MEDENOM MESECU (FOTO)

Novopečena mlada, voditeljka Dragana Kosjerina, stala je na "ludi kamen" 8. juna, kad se udala za dugogodišnjeg partnera Bojana Perduva. Svečanost je trajala dva dana, obuhvatajući crkveno i građansko venčanje, a voditeljka je odlučila da medeni mesec proslavi van Srbije.

Foto: Instagram.com

Dragana Kosjerina na moru

Kosjerina se uslikala u hotelu, gde je pozirala pored prozora sa pogledom na more uz zalazak sunca. Nosila je usku haljinu, koja je savršeno istakla njenu figuru, a sve je upotpunila pesma Lane del Rej "Say Yes To Heaven" (Reci 'da' raju). 

Podsećanja radi, Dragana je svog supruga upoznala pre šest godina, kad je bila pacijent, a njega je odabrala za svog lekara.

- Suština dobrog odnosa, kako kaže, jeste spremnost da drugu osobu saslušaš i prihvatiš da je njeno mišljenje drugačije. Sa Bojanom je spoznala da dvoje mogu imati potpuno oprečne stavove o nečemu, a da se to međusobno poštuje.- Meni se to dosad nije dešavalo. U prethodnim vezama se očekivalo bezuslovno prilagođavanje kao dokaz ljubavi i posvećenosti, što nikad ne rezultira srećnim krajem. Jer, kada se partneri prilagode do krajnjih granica, neminovno shvate da nisu više oni ljudi s početka veze. Tek kad dvoje dostignu emotivnu zrelost, što se nama očigledno dogodilo i naišli smo jedno na drugo u pravom trenutku, onda je sve u redu - pričala je tada Dragana za "Gloriju".

BONUS VIDEO: