AMERIČKI REPER OGRNUO SRPSKU ZASTAVU, pa izveo našeg najpoznatijeg tiktokera na binu - nastao HAOS u Kragujevcu! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 29.06.2024 | 12:35


Čuveni Lil Pamp oduševio publiku na Arsenal festu!

Foto: TikTok.com
AMERIČKI REPER OGRNUO SRPSKU ZASTAVU, pa izveo našeg najpoznatijeg tiktokera na binu - nastao HAOS u Kragujevcu! (VIDEO)

Gazi Garsija, poznatiji kao Lil Pamp, čuveni američki reper, nastupao je sinoć na Arsenal festu u Kragujevcu, gde je privukao mnogo pažnje. Reper je u jednom trenutku dobio zastavu Srbiju, koju je ogrnuo i prebacio preko glave, a publika je skandirala dok je izvodio svoje hitove.

Ali, tu nije bio kraj. U jednom trenutku je na scenu izveo i Luku Obradovića, koji je poznatiji kao Luka Silni. Luka je trenutno naš najpoznatiji influenser i tiktoker, a i on je na sceni bio ogrnut srpskom zastavom. Lil Pamp mu je u jednom trenutku predao mikrofon, ali se Luka nije baš najsjajnije snašao.

@lukasilni4 PITAO ME FAN ZA SLIKU @Lil Pump ♬ original sound - Luka Silni

Inače, na ovom festivalu je prve večeri sa svojim bendom "Dogstar" nastupao i slavni glumac Kijanu Rivs. Kijanu je sa osmehom pozdravio usplahiranu publiku koja je skandirala njegovo ime, a svirajući bas gitaru sa zatvorenim očima, nonšalantno je uživao u svom svetu, prepuštajući se muzici. Bend "Dogstar" obnovio je aktivnost posle pauze duge dve decenije, objavivši treći album za svoju nezavisnu izdavačku kuću.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Kijanu Rivs na Arsenal festu

Inače, povodom povratka benda "Dogstar" na scenu, Kijanu je istakao da mu je obnavljanje rada grupe bilo u mislima već duže vreme i da mu je nedostajalo zajedničko stvaranje pesama i koncerti. Fanovi su se takođe gurali kako bi prvi kupili njegov strip BRZRKR nadajući se da će dobiti njegov potpis.

BONUS VIDEO: