POJAVILA SE INFORMACIJA ŠTA SE DESILO SA NAŠIM PEVAČEM! Oženio je Karićevu ćerku, a onda NESTAO preko noći - OVO je istina!


IZVOR: Republika/O. B. - 29.06.2024 | 18:30


Otkriveno gde se danas nalazi Daniel Đokić!

Foto: youtube.com/Daniel Djokic
POJAVILA SE INFORMACIJA ŠTA SE DESILO SA NAŠIM PEVAČEM! Oženio je Karićevu ćerku, a onda NESTAO preko noći - OVO je istina!

Daniel Đokić, pevač koji je svojom pojavom na srpskoj muzičkoj sceni 2001. godine osvojio srca publike pesmom "Zagrli me ti", ponovo je aktuelan. Nakon perioda u kojem se posvetio glumi, Daniel se vratio pevanju i nedavno je objavio novu pesmu i spot pod nazivom "I'll be there".

Nakon uspeha pesme "Zagrli me ti" i duetske saradnje sa Draganom Mirković, Daniel je stupio u brak sa Danicom Karić, ćerkom Bogoljuba Karića. Međutim, nakon pet godina braka, Daniel se povukao iz javnosti i posvetio se glumi, ostvarujući uloge u serijama poput "Jelena". Ipak, ljubav prema muzici ga nije napuštala, pa se nedavno vratio sa novom pesmom na engleskom jeziku.

Foto: youtube, Daniel Đokić

Daniel Đokić

 


Daniel je oduvek bio kosmopolita, putujući i upijajući uticaje različitih kultura kroz muziku. Sada, sa 45 godina, odlučio je da se vrati pevanju i to na internacionalnom nivou. Spot za pesmu "I'll be there" već je privukao pažnju na društvenim mrežama, a fanovi su oduševljeni njegovim novim muzičkim poduhvatom.

 

 


Iako živi u Minhenu, gde je rođen, Daniel nije zaboravio Srbiju. Mediji su ranije preneli da se bavi izdavanjem apartmana na Zlatiboru, što pokazuje da je uspešan i van muzičke karijere. "Kroz muziku sam video ceo svet, može se reći da sam kosmopolit. Trenutno puno radim, ali nalazim vremena i da se opustim sa prijateljima", izjavio je Daniel jednom prilikom, pokazujući da uspešno balansira između poslovnih obaveza i privatnog života.

Daniel Đokić je definitivno obeležio srpsku muzičku scenu svojim povratkom i novom pesmom "I'll be there". Njegov životni put, od uspeha na domaćoj sceni do povlačenja i ponovnog povratka, predstavlja inspiraciju i primer kako se strast prema umetnosti može negovati kroz različite životne faze. Nestrpljivo iščekujemo dalje muzičke poduhvate ovog talentovanog umetnika.

 

 

BONUS VIDEO: