TOPALKO ZBOG OVOGA NAPRAVIO VELIKO SLAVLJE! Pre samo godinu dana je dobio unuku, Helena PONOVO BLISTA OD SREĆE!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 02.07.2024 | 15:30


Čestitke pristižu sa svih strana!

Foto: instagram.com/topalko.top/helena_topalovic
TOPALKO ZBOG OVOGA NAPRAVIO VELIKO SLAVLJE! Pre samo godinu dana je dobio unuku, Helena PONOVO BLISTA OD SREĆE!

Pevač Milan Topalović Topalko i njegova ćerka Helena su juče proslavili važan dan - krštenje svoje unuke Dominike, zajedno sa njenim prvorođendanskim slavljem, baš kao što i tradicija nalaže.

Helena je zablistala u elegantnoj dugačkoj beloj haljini sa providnim detaljima i perjem oko rukava, dok je događaj bio organizovan na visokom nivou kako bi se obeležili oba značajna trenutka u životu male Dominike.

Foto: instagram.com/topalko.top

MilanTopalović Topalko

- Bog na nebu, kum na zemlji! Neka te Božija ljubav uvek vodi kroz život! Sa našim dragim prijateljima proslavili smo krštenje i prvi rođendan našoj Nikici. Hvala svima što su došli i ulepšali ovaj dan - napisao je Topalko na Instagramu, izražavajući svoju radost i zahvalnost.

Nakon ceremonije krštenja, gosti su se preselili na proslavu rođendana koja je bila organizovana u luksuznom prestoničkom restoranu. Tema dekoracije bila je crvena boja, dok su deca imala poseban prostor sa toboganima i igračkama, kako bi uživala tokom slavlja.

Foto: instagram.com/topalko.top

MilanTopalović Topalko

Švedski sto je bio bogato poslužen raznovrsnim specijalitetima, dok je posebna atrakcija bila čokoladna fontana koja je oduševila sve prisutne. Gosti su uživali u prijatnoj atmosferi i druženju, čime su dodatno obeležili ovaj poseban dan za porodicu Topalović-Aleksić.

Dragan Aleksić se vešto krije od očiju javnosti

Foto: instagram.com/topalko.top

MilanTopalović Topalko

 

Helena i njen suprug Dragan Aleksić venčali su se u septembru 2021. godine, a iako je Helena veoma aktivna na društvenim mrežama i redovno deli detalje iz svog života, Dragan se retko pojavljuje u javnosti i izbegava eksponiranje na društvenim mrežama.

- Žao mi je što moj muž neće da ga postavljam na Instagram, ali možete videti na jednoj fotografiji kako me drži i ne pušta. Mislim da je pobedio svoj strah od visine. Ljubav čini čuda - napisala je Helena.

Ovaj dan je bio prilika da porodica i prijatelji uživaju zajedno i proslave srećne trenutke u životu male Dominike, dok su Topalko i Helena pokazali svoju predanost porodičnim vrednostima i ljubavi prema svojoj ćerki i unuki.

BONUS VIDEO: