PEVAČ ZAROBLJEN U OLUJI U CRNOJ GORI! HITNO SE OGLASIO NA MREŽAMA! Sve su uplašile dramatične scene!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 02.07.2024 | 13:59


Dok se Crna Gora oporavlja, važno je podsećati na važnost pripremljenosti i brze reakcije u sličnim situacijama.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
PEVAČ ZAROBLJEN U OLUJI U CRNOJ GORI! HITNO SE OGLASIO NA MREŽAMA! Sve su uplašile dramatične scene!

Bivši frontmen grupe Montenigers, Nigor Lazić, zabeležio je dramatične trenutke dok je snažno nevreme pogađalo Crnu Goru. Kiša je padala neumorno, plavila ulice i prouzrokovala probleme širom regiona.

Nigor je svojim mobilnim telefonom snimio video u kojem se vidi kako obilna kiša pada po tlu, stvarajući prizor koji je ličio na pravu poplavu.

- Potop... potopkomentarisao je Nigor u tom trenutku, izražavajući svoje iznenađenje i možda i blagu zabrinutost zbog vremenskih prilika.

- Kupujem Nojevu barku ako ima ko u ponudi - napisao je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram printscreen

Nigorova objava na Instagramu

 

Mesto je označeno lokacijom Dobrota,gde se trenutno nalazio. Ova objava je naišla na brojne reakcije njegovih pratilaca, koji su delili slična iskustva i svoje viđenje ovog iznenadnog vremenskog fenomena.

Uzrok ovog nevremena leži u jakom atmosferskom poremećaju koji je doveo do intenzivnih padavina duž čitavog Balkanskog poluostrva. Poplave su bile posebno problematične, oštećujući infrastrukturu, domove i poljoprivredna dobra širom Srbije, ali i okolnih zemalja.

Nakon nekoliko sati kiše, situacija se stabilizovala, ali je ostavila iza sebe veliku materijalnu štetu i izazvala osećaj nesigurnosti među stanovništvom. Vlasti su brzo reagovale, pružajući pomoć ugroženima i započinjući proces sanacije štete.

Osim Nigora, mnoge javne ličnosti iz regiona izrazile su svoju zabrinutost i saosećanje sa žrtvama ovog nevremena. Solidarnost i podrška među ljudima bili su vidljivi na društvenim mrežama, gde su se širile informacije o načinima pomoći i reagovanja u slučaju sličnih nepogoda.

U međuvremenu, Nigor je ostao aktivan na društvenim mrežama, deleći slike i video zapise koji dokumentuju situaciju u Dobroti i okolini. Njegova otvorenost i direktan pristup komunikaciji sa fanovima dodatno su istakli važnost svesti o prirodnim nepogodama i potrebi za preventivnim merama. Nigor Lazić je svojim primerom pokazao kako društvene mreže mogu biti korisne u širenju svesti o ovakvim događajima i mobilizaciji podrške za zajednice koje su pogođene nepogodama poput ove.

BONUS VIDEO: