ANA SEVIĆ POKAZALA BUJNE GRUDI, A TEK OVAJ DETALJ DA VIDITE: Skinula se u MINI BIKINI!


IZVOR: Republika/O. B. - 02.07.2024 | 20:30


Ana Sević pokazala čime raspolaže!

Foto: ATA Images
ANA SEVIĆ POKAZALA BUJNE GRUDI, A TEK OVAJ DETALJ DA VIDITE: Skinula se u MINI BIKINI!

Nakon završetka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", poznata pevačica i voditeljka Ana Sević odlučila je da se uputi na zasluženi odmor. Fotografije sa plaže koje je nedavno objavila pokazale su da Ana i te kako zna da uživa i da istovremeno raspolaže izvanrednom figurom. U crnom bikiniju, Ana je zračila samopouzdanjem, ističući svoje bujne grudi i ravan stomak. Ono što je posebno impresivno jeste činjenica da ova 38-godišnja majka troje dece izgleda gotovo nestvarno mladoliko.

Iako Ana nije otkrila tačnu lokaciju svog odmora, prošle godine je letovala u Herceg Novom, u istom rizortu gde su boravili i Novak Đoković, glumica Jelisaveta Orašanin sa suprugom Milošem Teodosićem i njihovom decom. Ova tajanstvena lokacija dodatno je podstakla znatiželju javnosti, a fanovi su se pitali da li je Ana ovog leta ponovo odabrala isto mesto za odmor. POGLEDAJ GALERIJU


Iako Ana nije otkrila da li joj je društvo pravio suprug Daniel Nedeljković i njihova deca Sena, Simeon i Lorena, ona često sa svojim pratiocima deli detalje iz svog poslovnog i privatnog života. Na svom Instagram profilu nedavno je objavila fotografiju u šarenoj letnjoj haljini, oduševljavajući svoje fanove svojim stilom i ležernim izgledom.

Ana Sević svakog leta obraduje svoje fanove fotografijama u kupaćem kostimu, što posebno oduševljava muški pol. Njen izgled je zaista zapanjujući, a činjenica da vodi računa o svom telu i izgledu svakako je inspiracija mnogima. Bivša supruga Darka Lazića pokazala je da je moguće izgledati fantastično i nakon rođenja troje dece, te je postala uzor mnogim ženama koje se dive njenom samopouzdanju i pozitivnom stavu prema telu.

Ana Sević je još jednom dokazala da zasluženo uživa u luksuzu i odmoru, ne zaboravljajući pritom da obraduje svoje fanove sa predivnim fotografijama i detaljima iz svog života.

BONUS VIDEO: