"LJUDI, ŠTA JE SA DETETOM?" 100 dana nakon nestanka male Danke Ilić pojavili se snimci, oglasila se zabrinuta pevačica! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 04.07.2024 | 09:25


Klipovi o slučaju Danke Ilić kruže mrežama, objave potresle poznatu folkerku!

Foto: Društvene mreže
"LJUDI, ŠTA JE SA DETETOM?" 100 dana nakon nestanka male Danke Ilić pojavili se snimci, oglasila se zabrinuta pevačica! (FOTO)

Danas je tačno 100 dana od nestanka male Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora. Ovaj slučaj i dalje intrigira javnost kako njeno telo nije pronađeno, a sada se na društvenoj mreži Iks (Tviter) oglasila i pevačica Seka Aleksić.

Kako Aleksićeva kaže, na društvenoj mreži Tik-tok nailazila je na mnoge snimke o maloj Danki, te se zapitala sledeće:

Foto: X.com

Seka Aleksić, objava na društvenoj mreži Iks

- Na Tik-toku ima toliko klipova u vezi male Danke. Ljudi, šta je sa detetom - zapitala se Seka i dobila komentara zabrinutih korisnika ove društvene mreže koji su se zapitali isto.

Podsećanja radi, devojčica se igrala u dvorištu porodične kuće gde je bila sa majkom i bratom, ali je nestala u trenutku kada je majka davala vodu drugom detetu. Desetak dana trajala je opsežna pretraga terena oko mesta nestanka, ali je nakon toga ustanovljeno i objavljeno da je devojčica ubijena.

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić

Za njeno ubistvo uhapšeni su radnici "Vodovoda Bor" Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz mesta Luka. Srđan je od starta negirao učešće u zločinu, dok je Dejan Dragijević rekao da su je njih dvojica udarili službenim automobilom, a potom ju je on udavio u vozilu, a telo su bacili na deponiju. Nakon toga, Dragijević je navodno, uspomoć oca i brata, telo premestio na drugu lokaciju, ali ona još uvek nije otkrivena. Više o tome klikom na link OVDE.

BONUS VIDEO: