NAŠA VODITELJKA OTKRILA TAJNU O SINU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Zavetovala se na ĆUTNJU, a sada otkrila šta se od svih KRILO u Americi


IZVOR: Republika/P. R. - 05.07.2024 | 22:00


Evo šta se krilo o majčinstvu Marije Šerifović!

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel
NAŠA VODITELJKA OTKRILA TAJNU O SINU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Zavetovala se na ĆUTNJU, a sada otkrila šta se od svih KRILO u Americi

Jedna od nekadašnjih najpoznatijih voditeljki Sandra Drašković, prepoznatljivija kao Sani Armani, napustila je televizijski posao početkom dvehiljaditih i odselila se iz Srbije. Već osam godina živi u Los Anđelesu, gde radi kao producent i priprema dve nove TV serije - jednu za evropsko, a drugu za američko tržište. Međutim, kako živi u omiljenom gradu pevačice Marije Šerifović, Sani je istakla njih dve nastavile blizak odnos i "preko bare", kao i da je dugo krila njenu tajnu da će postati majka.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sani Armani danas živi i radi u Los Anđelesu

Naime, vest da će Šerifovićeva dobiti sina uz pomoć surogat majke nedeljama je bila glavna tema domaćih medija, međutim, Armani je za nju saznala i pre nego što je ona dospela u javnost.

- Nisam pomagala, ali kako ne, znala sam, ispratila... Jako sam srećna zbog nje. Uvek smo se zezali, pošto je ona mene stalno zvala: "Gde si, kevo", e, sada je ona keva! Nisam joj dala nijedan roditeljski savet, jer mislim da nema potrebe za tim. Prvo, ona je toliko posvećena, a drugo, koji god savet da daješ, svako ljudsko biće je ličnost za sebe. Tako funkcionišu i bebe, sama će ona sve to uvideti. I njena majka Verica je tu, tako da sam sigurna da Marija ima od koga da čuje šta i kako, da se složi ili ne složi sa savetima - istakla je Sani za domaće medije, te nastavila:

Foto: instagram/@serifovic

Marija Šerifović sa sinom Marijom

- Znala sam za sve pre svih medija. Nikada nije bilo razgovara između nas da ja to moram da krijem, ali smatram to intimnim stvarima koje ne treba deliti do momenta kada oni sami to odluče da podele. Da ne pričam o tome da se prvo vidi da li je sve u redu sa bebom, i tako dalje. Mislim da je pravilno postupila, kada je sve ispalo super, ona je i sama to sve podelila. To je njena stvar i na njoj je da to uradi. Ja je razumem, nekada je najbolje neke stvari kriti, odnosno zadržati za sebe, pogotovu kada je nešto tako ozbiljno. Razumem i publiku i medije, oni bi svi voleli da znaju, naravno, ali za tako velike stvari je bolje sačekati pravi trenutak, pa da svi zajedno učestvujemo u toj divnoj vesti.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sani Armani priznala da je čuvala tajnu Marije Šerifović

BONUS VIDEO: