KOLABIRAO SLOBA RADANOVIĆ! Pevač prikovan za KREVET hitno prikačen na INFUZIJU, poznato u kakvom je stanju (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 05.07.2024 | 22:50


Evo šta se dešava, odmah se oglasila njegova žena Jelena!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
KOLABIRAO SLOBA RADANOVIĆ! Pevač prikovan za KREVET hitno prikačen na INFUZIJU, poznato u kakvom je stanju (FOTO)

Poznati pevač Sloba Radanović nedavno je morao da se podvrgne hirurškoj intervenciji zbog povrede ruke, a sada se suočava sa novim zdravstvenim problemom. Njegova supruga Jelena je objavila video na Instagramu na kojem se vidi kako pevač prima infuziju, a muškarac koji meri njegovu temperaturu zaključuje da će ipak moći da nastupa.

Naime, nakon ovog snimka, Jelena je kratko izjavila da je Sloba samo prehlađen, prenosi Informer.

Foto: instagram.com/jeja.radanovic

Sloba Radanović završio na infuziji

Međutim, situacija postaje ozbiljnija jer je majka Slobe Radanovića završila u bolnici. Pevač se oglasio na svom Instagram profilu objavivši fotografiju sa majkom Draginjom i suprugom Jelenom. Iako se nalazi u bolničkom krevetu, majka i supruga su zadržale osmehe na licima, što je dirnulo mnoge.

Sloba je uz fotografiju napisao: "Žena koja me rodila i žena koja me preporodila", pokazujući tako duboku emotivnu povezanost sa svojim najbližima u teškim trenucima.

Foto: Instagram.com

Sloba Radanović sa ženom i majkom u bolnici

Iako se suočava sa zdravstvenim izazovima, Sloba Radanović može računati i na podršku svojih vernih fanova, koji su veoma emotivno reagovali na njegove objave na društvenim mrežama. Njihovi ohrabrujući komentari i poruke podrške svakako će mu pružiti dodatnu snagu u ovim trenucima.

Sloba je poznat po svojoj energičnoj izvođačkoj energiji na nastupima, a njegovi fanovi sa nestrpljenjem očekuju njegov povratak na scenu, kada se oporavi od zdravstvenih problema.

BONUS VIDEO: